Re: KSC vz.61

:D dík,je úžasně přesnej a bezva ovladatelnej,jen škoda že byl zasranej ten knocker,mohli jsme si zastřílet s ním víc.Ale příště bude asi zas.Tedy když by jsme znova jeli beru HK a hlavně tu G35ku aby ses mohl v klidu udělat.Možná uvažuju o UZI,ale to je zabiják 150m/sec na 0,4g....to mám na rusy :lol: :lol: Co jsme si tak s klukama povídali,moc jste nám sedli do noty.Takový kluci by měli bejt všude. A není to pochlebování.

Vy nám taky :D . Konečně jsme našli nadšence, který jsou stejný blázni do plynu/airsoftu. Člověk občas z akcí přijede rozladěnej, jak tam lidi na sebe křičej, nepřiznávaj, nebavěj se, neužívaj si to. To v týhle partě nehrozí :) .
Only in death does duty end.

:D přesně,byla to pohoda.Tak jasně, že to člověka štve když jí nakoupí,ale jde o prd tady,příště můžu zas což orígo kluci dost těžko.jenže je třeba hledat chybu u sebe ne u druhýho.A to právě děláme. 8-) A ten pokec spojenej se zkoušením zbraní a tý srandy s těma našima kecama.......to prostě bylo něco.Vůbec jem si nevšim že tam taky couraj nějaký civilové a jim to bylo evidentně fuk.Jen ta jedna paní pořád čučela na Vietnamarineho.... :D asi se jí líbil a při tom měl v ruce ty strašný kvéry z namu-ty největší. :lol:

Přes víkend trocha práce a už ted dobrý i s tím tlumičem.Ten jeden gumovej kroužek má funkci jak jsem se přesvědčil po důkladným rozboru a když se to trefí,sedí to a při sundání neodjede mimo střed. Dá se s tím i manipulovat bez problémů.
Svůj tlumič už mám taky dodělanej,jen musím sehnat ty kroužky.Bez nich to nějak nejde.Nebo jde,ale ne dobře.Tedy ještě udělat jeden zápich a splašit kroužek,kterej zas přijde jinam,musí mít ale tloušťku 1,5mm aby to dobře těsnilo.Na to je ale čas. V podstatě je škorpík připraven k nasazení. :D

V podstatě nemít tovární kus,asi bych nepřišel na to jak to udělat aby to funkčnilo,odložil bych to s tím že to nejde.Zase jsme o něco chytřejší.

Málem bych zapomněl,to je pro Vietnamarineho a další majitele škorpů...Jak jsem s tím pořád blbnul,tak se mi začla vysouvat jako sklopka pryč s těla.....nevěnoval jsem tomu pozornost,ale pak se na to juk. :o a málem infarkt,čípek co to má držet v aretovací poloze fuč!!!,no vysunul jsem to a fakt nikde,je to na plánku číslo 159,158,157..nějak takhle co jsem koukal Prostě ta celá blbost je ze 3 kusů-čípek kterej má závity na to perko a je to šroubovaný do matičky která je kulatá.Matičku jsem vyšťoural ze sklopky a to bylo tak všecko,ale vzpomněl jsem si,že jsem to měl v krabici.... a tam teda ležel jak čípek,tak perko. :) Dal jsem to zpátky a zakáp lepidlem na závity.Kouněte na to,dá se to zespod šroubovat šroubovákem vhodným do zářezů.Je na to blbě vidět.Může se stát,že se to střelbou povolí a to je sakra nemilý to ztratit.Kontolu bych neodkládal,nic se na to sehnat nedá.A tohle ani v zahraničí.

Upozorňuju,páč jsem s tímhle nic nedělal,není třeba i když se v tom šťouráte,prostě jak jsem to koupil tak na tohle nešáh,předpokládám že asi nikdo,tak raději dotáhnout-zkontrolovat a zakápnout závity.

vietnammarine píše:Zkusil jsem dneska vzít tenhle celej set, tak uvidíme: http://www9.wgcshop.com/wgc2008/main/pr ... D-HUS-VZ61

Tak jsem se rozhodl, ze do Skorpa konecne hrabnu a zkusil namontovat ML set. A ouha, hlaven je delsi a nepasuje

Tak jsem z ni vzal aspon gumu a raminko, omotal, tryska krasne drzi a ustovku jsem nameril na Protechu s .30 mezi 92,1-96,6. Takze narust cca.10-15m/s.

Snad se dostanu ke zmereni dostrelu behem dne/dvou.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sgt Martin "Hootch" Bouda
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995