Málem bych zapomněl,to je pro Vietnamarineho a další majitele škorpů...Jak jsem s tím pořád blbnul,tak se mi začla vysouvat jako sklopka pryč s těla.....nevěnoval jsem tomu pozornost,ale pak se na to juk.
a málem infarkt,čípek co to má držet v aretovací poloze fuč!!!,no vysunul jsem to a fakt nikde,je to na plánku číslo 159,158,157..nějak takhle co jsem koukal Prostě ta celá blbost je ze 3 kusů-čípek kterej má závity na to perko a je to šroubovaný do matičky která je kulatá.Matičku jsem vyšťoural ze sklopky a to bylo tak všecko,ale vzpomněl jsem si,že jsem to měl v krabici.... a tam teda ležel jak čípek,tak perko.
Dal jsem to zpátky a zakáp lepidlem na závity.Kouněte na to,dá se to zespod šroubovat šroubovákem vhodným do zářezů.Je na to blbě vidět.Může se stát,že se to střelbou povolí a to je sakra nemilý to ztratit.Kontolu bych neodkládal,nic se na to sehnat nedá.A tohle ani v zahraničí.
Upozorňuju,páč jsem s tímhle nic nedělal,není třeba i když se v tom šťouráte,prostě jak jsem to koupil tak na tohle nešáh,předpokládám že asi nikdo,tak raději dotáhnout-zkontrolovat a zakápnout závity.