Jo v pondělí to budem řešit.Určo tam na 17h budu.Což to je vlastně dneska.
Nějakej hajzl mi vytrhnul drát od compu,tak jsem nemoh žvatlat přes víkend.To zas na druhou stranu vezmeš vysílačku a drát nedrát hulákáš a chodí to.
Na ten tlumič jsem koukal....píšou že z 85m/sec na 115m/sec...to se mi nezdá.Podle mýho při tý dýlce to musí dát,nebo mělo by to dát tak 125-135m/sec co jsem to počítal a 0,3g kulí. Co jsem power up tlumiče dělal,tak se to zvedlo o 22-32m/sec,samo podle dýlky vložený hlavně,ale jsou tak nějak stejný-stejně dlouhý.No pak taky záleží na průměru hlavně,ale už u druhýho kousku jsem se na to vyprdnul abych sháněl 6,03,6,02 a nebo ještě míň.Vždycky se mi tam válí nějaká hlaveň z marui nebo GP nebo CA nebo kýho čerta a z toho je to dostatečný.Při takovým výkonu-pokud by to klaplo,bude pak škorpas sakra nepříjemnej protivník a v barákách nikoho nezmrzačíš.To prostě nemá chybu.Něco jak to Káčko.A připočtu-li ovládání....není co řešit.Honil jsem zas na výstroji sumku na tlumič a našel jsem jen překlopník.

Už mi ta výstroj taky štve,furt něco hledám.Vona někde bude,ale kde?Nechci mít tlumič někde hozenej v universálce kde je hafo kravin,ten by měl bejt samostatně,je důležitej, šáhneš a máš.Páč dodělal jsem ten pro Káčko.Není to až jak bych si představoval a chtěl,nicméně je zkousnutelnej a materiálu se nedostává pořád.Koupenej je samo lepší designově o tom žádná a škorpas by si ho zasloužil.Ty popisky jsou báječný.

Připomíná mi to ty nápisy na RF 10 "Nepřítel naslouchá" to už mě dostávalo i na vojně jak je to krásně dementní.

Tak fajn dneska tam jsem.