Re: KSC vz.61

:D No to víš že bych si ho chtěl ošahat :lol: Podpažák jo? To mě nenapadlo. Viděl jsem jen ty opaskový,maj-měli je u B.C. ve Slezský svýho času a i ty kožený sumky k tomu. A fakt za pár babek. Je to kousek od Flory takovej malej obchůdek se zbraněma a nábojema.Mohli by mít možná i tu orígo pažbičku. Nějakej řemínek bych asi pořídil k vůli ponosu. Třeba jen šňůru jako má pistole a zavěsit přes rameno abys mohl hodit granát,pátrat v mapě....nebo něco.Ale to už se zařídíš sám jak uznáš za vhodný. No a kdy budeš v morisovi? Nemám moc času teď,ale na tohle bych si udělal. Sehnat na to tlumiš s českejma popiskama by bylo naprosto boží.To bych ho tam snad nechal na furt. :D

Jo a jsou dva typy HW jeden asi normál a jeden Japan version a zrovna tak je to se zásobníkama 2 typy 20 a 40 nabojů normal a 20a 40 nábojů Japan version,Japan version bude asi ta s málo FPS Nevim jak to maj ošetřený aby to nedalo přes to jejich 0,89Joule nebo jak to maj v zákoně.Asi jinej ventil v rohlíku a možná i jinej hlavní ventil ve zbrani.

veteran píše:No a kdy budeš v morisovi? Nemám moc času teď,ale na tohle bych si udělal.

Co příští týden pondělí - 12.10.2015. Dejme tomu na 17:00? Potřebuju si tam něco před GW nakoupit, tak to můžem zkombinovat takhle.

Ohledně toho zavěšení, na šňůru by to šlo určitě, dole na pažbičce to má dvě "očka na šroubovák", když jí chceš sundat nebo se dostat ke zpomalovači kadence. A za ně by to určitě šlo chytit.

Je třeba brát ten HW Taiwan Version. Ten japonskej neni jen méně výkonej, ale ještě je dražší.
Sgt Martin "Hootch" Bouda
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995

Ok tak snad takhle by to mohlo klapnout.Ta šňůrka tam byla pro seskoky nějak,že se to uvázalo přes to abys to neztratil či nepoškodil při doskoku...no ale pouzdra závěru i sklopky-ty více se stejnak poškozovaly...tak na OVP se není co divit byla to pecka když jsi doskočil.Ne jak teď na křídle.
Vono bylo pak nějak víc druhů škorpů. Nějak i 59 to snad byl prototyp a pak model 64,65 a 68 aspoň tady u nás a byly s nábojem 9mm para a 9mm makarov.A taky rohlíky s 30nábojema. Tuším že oficielně koupili jugoši licenci na to a měli to pak pod názvem M84? a asi i 85,páč snad taky jiná munice i pažbu to mělo jako ZKB.Ovšem designově je ten vz.61 nejhezčí,nebo bere mě nejvíc ač je v ráži 7,65 Br. A ty kecy jako že je to slaboučký...no nezdá se mi to.Dá se s tím vést palba a dobře vedená až na 150m a nechtěl bych tam stát. A to ani v neprůstřelce. :lol: Tuším že byla nějaká verze only semi,ale nevim zda u nás nebo jinde.Prostě vz. 61 a nic jinýho.Líbí se mi to čím dál víc. Rozum velí WE P90 a srdce vz.61 :D

Než jsem včera usnul, přemejšlel jsem o skorpíku a P90,jako porovnával to.....čoveče a vyšlo mi,že škorp bude asi lepčejší pořídit.Nebo mělo by to bejt lepší.Ohledně užití.Jak P90,nebo i jinej malej sapík,je furt sapík na dvě ruce.Tudíž pomalejší v použití.A to nemluvím o nesení zásobníků u P90 předevšim. A při porovnání s pistolí mi pak škorpas vyjde taky líp.Tedy mám na mysli ty kity-montáže-RONI a další.Zatímco glock zůstane furt jen glockem i v kitu i když je to glock na dávky 18C nebo 34 apod.I třebas s prodlouženou hlavní,tak v kitu je mnohem těžší a nemotornější než škorp.A ze škorpa se dá střílet taky jen jednou rukou,je to pravda trošku těžší-jako na váhu,ale to je už třebas i DE taky sakra těžkej a pořád nebude mít tak dlouhou hlaveň jako škorp. Škorpion váží tuším necelejch kilo a půl ne?....to je jak těžší pistole.Nemá tedy žádný raily na kraviny,ale po pravdě je stejnak moc nenosím ty vehemnety na tom,snad jen baterka je vhodná,ale tu můžu mít na výstroji i v ruce na průzkum ,moc toho není kdy to člověk potřebuje....a stále mohu druhou rukou mířit-ovládat zbraň,to s P90 ani kitem nejde...zas maj ty raily,ale druhou rukou už nemůžeš nic a se škorpíkem ano......Jazýček vah se nějak převažuje ve prospěch škorpíka.Teda hlavně ten klasickej design je úžasnej na něm a asi taky že je to přece jen český-vlastenecký. Bejt od WE-jde mi o ten servis,tak jsem si o něj už napsal ježíškovi.
Jako trošku podobný je to Káčko,ale je o dost těžší než škorpas :? Akorát zas ta kapacita nábojů.....ale 40ovej do škorpase by to řešil..... :lol:
No a ty neduhy co originál škorpík má-měl,ty tady nehrozej. :D

:lol: :lol: :lol: Chápu dilema, člověk by chtěl všechno, ale nemůže. Ovšem myslim, že až ho vezmeš do ruky, tak bude jasno :lol:

Já osobně jsem ho bral odsuď: http://airsoft.tiger111hk.com/advanced_ ... search.y=8 , kvůli podstatně nižší poště než má např. eHobby nebo RedWolf.

Zásobníky a další díly - hlaveň s hopem, recoil kit pak z WGC, ovšem teď koukám, že i na WGC už ho znovu naskladnili, jen jsem jim vykoupil krátký zásobníky :lol:

A závorník s ručkou odsuď: http://www.ebairsoft.com/advanced_searc ... 1&x=26&y=9 Maj tam i ten PowerUp tlumič.

Pokud bys měl zájem, můžu ti nákup případně zařídit. V pondělí se můžem pobavit.

Jo v pondělí to budem řešit.Určo tam na 17h budu.Což to je vlastně dneska. :lol:
Nějakej hajzl mi vytrhnul drát od compu,tak jsem nemoh žvatlat přes víkend.To zas na druhou stranu vezmeš vysílačku a drát nedrát hulákáš a chodí to. :lol:
Na ten tlumič jsem koukal....píšou že z 85m/sec na 115m/sec...to se mi nezdá.Podle mýho při tý dýlce to musí dát,nebo mělo by to dát tak 125-135m/sec co jsem to počítal a 0,3g kulí. Co jsem power up tlumiče dělal,tak se to zvedlo o 22-32m/sec,samo podle dýlky vložený hlavně,ale jsou tak nějak stejný-stejně dlouhý.No pak taky záleží na průměru hlavně,ale už u druhýho kousku jsem se na to vyprdnul abych sháněl 6,03,6,02 a nebo ještě míň.Vždycky se mi tam válí nějaká hlaveň z marui nebo GP nebo CA nebo kýho čerta a z toho je to dostatečný.Při takovým výkonu-pokud by to klaplo,bude pak škorpas sakra nepříjemnej protivník a v barákách nikoho nezmrzačíš.To prostě nemá chybu.Něco jak to Káčko.A připočtu-li ovládání....není co řešit.Honil jsem zas na výstroji sumku na tlumič a našel jsem jen překlopník. :lol: Už mi ta výstroj taky štve,furt něco hledám.Vona někde bude,ale kde?Nechci mít tlumič někde hozenej v universálce kde je hafo kravin,ten by měl bejt samostatně,je důležitej, šáhneš a máš.Páč dodělal jsem ten pro Káčko.Není to až jak bych si představoval a chtěl,nicméně je zkousnutelnej a materiálu se nedostává pořád.Koupenej je samo lepší designově o tom žádná a škorpas by si ho zasloužil.Ty popisky jsou báječný. :lol: Připomíná mi to ty nápisy na RF 10 "Nepřítel naslouchá" to už mě dostávalo i na vojně jak je to krásně dementní. :lol: Tak fajn dneska tam jsem.

Jo tak vidiš, na ty údaje k nárůstu u tý samostatný hlavně jsem nekoukal. Zvláštní je, že u kompletního tlumiče píšou hlaveň 6,05mm a u tý samostatný hlavně 6,03 :lol: Na svých stránkách k nim pro jistotu nemá Spear Arms vůbec nic.

Jen když na stránky Spear Arms teď koukám, tak už je nejen ocelovej nosič závorníku - co mám, ale bude i CNC ocelovej. To mě pos..

Já to někde čet ,možná ehobyasaia??? jo jako dýlka je dost jako celku,ale hlaveň pak kratší až mě to zarazilo že o tolik.Taky můžou kecat,víš jak to bejvá u kapcit rohlíků,to by mě vždycky čert vzal a i dýlky hlavní kurvěj....ale data tam byly že z 85 na 115,tuším u 0,2g kule,je to pro nás spíš informativní,ale dá se z toho vycházet že to něco dělá....Jo a tuším že 6,03mm to bylo.Voni maj jen třebas vnitřek,pak jen obal,a celý.osič závorníku je normálně plastovej jo?No dneska uvidim když se stavíš,byl bych pro nějaký ocelový díly-ty hmatníky na natahování ty jo,ta blbost na zvýšení zpětnýho rázu mě moc nebere,ocelovej závorník-závěr pobere plyn,nejlépe dural,nějaký bicí kraviny asi taky by to chtělo... no až to uvidím,třebas i ten závěr páč nevim kde a jak to jezdí... :lol:
Vono v plným upogradu a výzbroji to vyleze suvereně na 20ku bych šacoval :cry:

Udělal jsi mi velkou radost chlape. :D Zbraň je fakt nádherná a moc pěkně udělaná.Taková jemná práce.Moje káčko je vedle toho jak hrubě opracovanej odlitek :lol: Pěkně ztrávený pozdní odpoledne.Není tomu co vytknout,krom těch plastů někde,ale snad by to mělo vydržet. Taky mířidla-záměrná,nevidím na to :cry: Je to na mě krátký a mušku jen tak nemůžu okem najít.Ale pocitově super,to je originál jak má bejt.Můžem zas někdy opakovat.Zase toho nakecáme. :lol:

Jsem rád, že se líbil. Jinak s tou záměrnou si nic nedělej, já s ní mám taky problém. Asi by bylo vhodný, než si člověk zvykne, mušku vzít bílou nebo fosforeskující barvou.

Určitě se dalšímu pokecu nebránim, vždycky se najde něco novýho. Jen teda ten Morris neni úplně ideální, resp.příště leda s minimem peněz a bez karet, jinak si dokážu velice živě představit, že bez peněz odejdu :lol: