Re: VFC (umarex) G28/HK417

No vždyť to říkám,tu gumku tam dát můžeš,ale nebude to dobře chodit,jen A+ tam půjde. Když bys upravil to ramínko dalo by se i s tím bobánkem od ML.Nejde mi to zvětšit na videjku,ale když dáš A+ tak bez úprav.Není to dělaný na způsob flat hopu bohužel.

veteran píše:No vždyť to říkám,tu gumku tam dát můžeš,ale nebude to dobře chodit,jen A+ tam půjde. Když bys upravil to ramínko dalo by se i s tím bobánkem od ML.Nejde mi to zvětšit na videjku,ale když dáš A+ tak bez úprav.Není to dělaný na způsob flat hopu bohužel.

Jo koupil jsem ML i a+ a uvidíme..
KWA MP9A1

Tak a+ tam nejde. Je moc tlustá, takže jí to trochu zmáčkne. To sice normálně problém není, ale jak má a+ druhý generace ty přítlačný bobánky dva, tak ve výsledku každej míří někam jinam. Jak to gumičku zmáčkne je vidět na fotce. ML gumička vypadá že sedí v pohodě.

Obrázek
KWA MP9A1

Zase to z,mizelo a takovej eleborát jsem zas napsal. Už mi to tu připadá jak na tom ministerstvu,pořád to samý dokola.
Na pytlíku s hopgumou je napsáno pro který zbraně to je možný použít.A to Umarex asi není nebo VFC,pořád se tu mluví jak je fajn když tu je servis na tu kterou zbrań furt to nikoho nezajímá.Taky by jsme chtěli jinej kvér třebas,ovšem páč na to nejdou některý díly který jsou stěžejní,musíme mít WE a nebo jejich klony.A+ má stejnej rozměr-uváděnej stejnej rozměr co ML.Princip A+ je právě vtom že se zmáčkne pro přidržení a my to ještě omotáváme. Guma se do komory dává i pod lupou a pinzetou se rovná. To není jako že vyměníš rohlík a je to. Bobánky MUSEJ!! bejt uprostřed. Guma pak musí "vytéct" ven tam dole jak to máš,ale je potřeba to rovnat pinzetou.Nevim jestli to tam dostaneš,je to na pytlíku napsaný.Podle mě to není zbraň pro gumy ML,ale jestli ti tam padne líp,tak bez toho bobánku ML to bude chodit jako běžná hopguma,lze si pomoct omotem a tvrdostí gumy,bude z toho takovej pevnej hop a leda s vahou střeliva se dostaneš k nějakým výsledkům. Zkoukni sety ML,někdy je ML vyrábí pro různý zbraně i s hopgumou a komorou a samo hlavní.Pokud upravíš ramínko na hop,tak některej z bobánků by tam mohl tak padnout,tak zkoukni všechny který ML vyrábí.Jinak tam bude muset přijít guma od výrobce,nebo podobná co tam bud pasovat.
A+ gumu vyráběj pro drtivou většinu kvérů,jestli je to ta open bolt a měla by pasovat,případně VSR na kterou zas pasujou pistolový hopgumy a jsou VSR hlavně na který napasuješ klidně obě.
Jestli tam a+ ani ml makron nepůjde,máš sakra handycap.Jiný gumy nejsou schopný výsledků co tyhle.I ty gumy ML delta-monster jsou dobrý.

Vete díky, ale těžko říct jestli tam pujde. Ono to VFC/Umarex jsou jak madaři. Co kvér, tak to jiná hop up komora, jiný ty přítlačný plíšky atd. Ted tam mám tu ML, a šla v pohodě, ale pořádně jsem jí ještě neměl možnost zkusit. Jinak dokonce i ted řešíme problém s tím, že mě tam tryska s npasem přímo od VFC jde, ale klukovi s HK417 co by měla mít stejnej vnitřek nejde.

Jinak teda snad všichni co mají vfc 417 používají se super výsledky ML gumičky, ty obyčejný do gbb..
KWA MP9A1

Nekecej že by to byly takový prasata :o přece nemůžou dělat takhle co kvér to jinej pes.Do prčic,vždyť za to chtěj nehorázný prachy!Jak se v tom pak má někdo vyznat. To jsi mi ani neměl říkat.Koukal jsem na tu pistoli od VFC co má Vietnamarine a i když teda je taková divná,tak zase nebyla tak hrozná abych ji nemohl mít....ale jestli je to takhle jak říkáš,tak jí mít nemůžu.Přece si nelajsnu tam nedostat nějakej díl. To je snad lepší si koupit plasťák od marui,na ten pasuje vždycky všechno co tam pasovat má.To jsi mi fakt votrávil.Oni nemaj nějaký normy nebo tak něco?Nebo alespoň jim vynadej nějak po mailu nebo nevim. Tohle je přístup jak lačnej k sraní.Takovýhle firmy by neměli vůbec existovat.

A jako ještě nejlepší je, že první generace hk417 měli starej hop kterej se utahoval šroubkem, ale ty nový mají ten systém jak jsem ti říkal u tý g28, tou tyčinkou. A ta moje g28 má hop up z nový generace hk417, ale trysku ze starý generace. Už jsem teda z pušky byl střílet, zpětnej ráz to má nehoráznej, fakt to ani nejde srovnat třeba s tím GHK AK. Což to je teda další věc - u HK417 se často stává jedna věc, a to že výrobce dal slabou pružinku na zpětnej ráz, a při střeplě se závěr trochu rozvibruje, což má za následek že to občas hodí 2 kuličky. Jeden němec k tomu dělá o trochu silnější ty pružinky, a s těma to funguje všem. Řekni mi proč je ten výrobce teda taky nezesílil, když ten samej problém byl od první generace?

Proto jsem se tolik ptám na ty gumičky, ale ono to vypadá že prostě budu muset zkoušet. Ta ML mi tam šla v pohodě, střelba super, na úrovni toho ghk ak který střílelo báječně. Moc jsem to zatím nešteloval, ale trochu mi přišlo že nějaká rána šla dobře, ale nějaká šla třeba moc nahoru. Musím na to ještě kouknout.
KWA MP9A1

Už jsem trošku vychlad....hele,zkus porovnat to W nebo M uvnitř A+ky tou pinzetou jestli to půjde.Jestli budeš spokojenej s ML,tím líp.Dá se něco dohnat tím omotem nebo nějakým tím ML bobanem třebas to tam padne po úpravě ne ramínka tedy,ale toho bobanu.Je lepší nekurvit ty věci z kvéru,raději když se zkurvěj ty přídavky pro upgrad.
Jako zkusmo jsem si vyrobil podobnej boban pro pistoli z plastový destičky a nacpal to tam.Jo vystřih nahřál jsem umělohmotnou destičku a naohybal podle vzoru i podle sebe,teda nedoporučuju to, páč není to řemeslnický,je to jen pro vývoj-výzkum-pro sebe abych věděl,jestli se dá nebo je to lepší či ne,ale tobě asi nic jinýho nezbyde než to nějak podobně na koleně zfušovat aby to jako celek fungovalo,když je továrna na hovno,musíš se snažit doma sám.
Rozumíš,ta destička pak simuluje boban pro flat hop,je to nouzovka,ale funguje mi to.Ovšem samozřejmě jakmile splaším origiál ML dám to tam,tohle je ostuda.

Proč výrobce dělá tohle a nedělá něco jinýho,nebo hlavně to, aby uspokojil zákazníka, fakt netušim. Nejspíš to dělaj pro peníze a ne pro nás.Kurvy to jsou. Jo budeš muset zkoušet a vztekat se ,nic jinýho ti taky nezbejvá.

Další věc je že i když jsou ty nový HK417 systémem hopu stejný, maj ten hop o trochu větší. Tedy že gumičky jako ta a+ tam sedí v pohodě. Ten muj hop je prostě moc těsnej, jak to zmáčkne tu gumičku tak to nechodí tak jak by mělo. Řešili jsme to s davem websterem, chce to aby se ta gumička zajela, protože ted aktuálně mám jen ten problém že to lítá každá rána jinak.

To není vubec špatnej nápad, objednám několik těch kovových plíšků a budu je zkoušet různě rovnat. Abych měl tvar jako ML přítlačnej váleček.
Díky :)
KWA MP9A1