od veteran
Už jsem trošku vychlad....hele,zkus porovnat to W nebo M uvnitř A+ky tou pinzetou jestli to půjde.Jestli budeš spokojenej s ML,tím líp.Dá se něco dohnat tím omotem nebo nějakým tím ML bobanem třebas to tam padne po úpravě ne ramínka tedy,ale toho bobanu.Je lepší nekurvit ty věci z kvéru,raději když se zkurvěj ty přídavky pro upgrad.
Jako zkusmo jsem si vyrobil podobnej boban pro pistoli z plastový destičky a nacpal to tam.Jo vystřih nahřál jsem umělohmotnou destičku a naohybal podle vzoru i podle sebe,teda nedoporučuju to, páč není to řemeslnický,je to jen pro vývoj-výzkum-pro sebe abych věděl,jestli se dá nebo je to lepší či ne,ale tobě asi nic jinýho nezbyde než to nějak podobně na koleně zfušovat aby to jako celek fungovalo,když je továrna na hovno,musíš se snažit doma sám.
Rozumíš,ta destička pak simuluje boban pro flat hop,je to nouzovka,ale funguje mi to.Ovšem samozřejmě jakmile splaším origiál ML dám to tam,tohle je ostuda.
Proč výrobce dělá tohle a nedělá něco jinýho,nebo hlavně to, aby uspokojil zákazníka, fakt netušim. Nejspíš to dělaj pro peníze a ne pro nás.Kurvy to jsou. Jo budeš muset zkoušet a vztekat se ,nic jinýho ti taky nezbejvá.