Aha,tak ale mít navíc 1,5mm není vůbec rozhodující,klidně bych to odtočil na správnou dýlku. Ale tady jde spíše o princip žejo,jak je možný že to daj na krám když je to špatně? Co pak si myslej,že to ubohej čecháček a nebo kdokoli to koupí nepozná?Tak jako člověk tady si poradí,ale co třebas nějakej začátečník začne to tam prát....

to není solidní jednání.Kdyby to alespoň napsali ten rozměr abys teda věděl....kurvy to jsou.Zajímavý že konkurenční A+ to změřit správně umí.
Nárůst máš super, to s A+ není,ale myslím že se to bude jen lepšit u A+ až to dokáže dávat 0,3g kule na rovno.Mám pak v plánu tam přes gumu mezi ten kryt pro ramínko a gumku vrazit nějakej prstýnek na simulaci C kroužku jak u ML
No a že nejde teda ten štelovák by mě sralo,páč to je jak šperk vyrobený.Zase blbej rozměr? Jestli to nevypadá spíše,že jako čecháčkovi poslali komplet šmejd,páč vědí,že my tady si vždycky poradíme na rozdíl od nich.Kdo jinej by to taky rozchodil než češi žejo.
Byl bych asi spokojen jak ty,Ale drahá hopguma teda.No dobrá + ramínko,ale stejnak voblož. Fakt já si nemůžu stěžovat,bral bych teda tou 0,36g rychlost tak 115-120,ovšem vzhledem k dostřelu je to taky fuk.Jediný co mi na škorpu trápí je ta kadence.Když se zapomenu je rohlík prázdnej na 2 zmáčknutí

Pak teda i úchop,někdy nevim jak to vzít,ale to se poddá,zatím to jen nejde automaticky.No a mířidla.Jinak bombastickej kvér. Zatímco se jiní páraj s M4 a podobnejma klonama,tak ty jen plníš plynem a kulema.No a pro zajímavost,vzal jsem si originál sumku-líbila se

,ovšem výměna-přebíjení hrozný-zdlouhavý.Tak jsem si udělal na to zlepšovák ala Izrael.To je pohoda na ten první rohlík

Mám to i na UZI,ale tam je rohlík těžkej jak prase,tady o něm ani nevíš.
A teď teda přemejšlím o tom origu futrálu,že bych to jako nosil k tomu.....že já ho blbec tenkrát nevzal když jsem bral tu sumku.