Re: KSC vz.61

Já o tomhle už taky slyšel. I u ostrejch zbraní-k Llamě M9A dávaj 100nábojů zdarma,prej se tak zajede a všechno si sedne.V softu je to myslím nějaká číza 75,tuším od KJW nebo koho,prej si všechno kecne za 1000ran.Jako vůle,obtahování závěru,přesnost, apod.Jo věřím,že na tom něco bude.Tak ještě prověřím zejtra ráno. Mám tu takovej prostor v práci zhruba nějakejch 150-200m do dálky,tak se to dá když už se rozední takhle prověřit,střílím jako ze vnitřku baráku,jen u otevřenejch dveří.Lidi tu po ránu nejsou,tak je to ok. Hodně mě to potěšilo,jestli půjdou ty 0,3g jak bych si přál,tak to bede fajn.Je to váha akorát na tohle. To je dobrý na škorpa s vahou 0,36g a hopem na 0 úplně rovně. :D Ještě změřím kolik to na tý 0,36g dá m/sec.jen tak pro srandu.

Tak pohoda kamaráde, střílí to báječně už i ty 0,3g GG. :D Ale když jsem nabil 0,33g to byla teprve jízda. :lol: Jdou super i v dávce.A o další kus dál než 0,3g.Nejspíš by to chtělo dát alespoň 0,32g,ale to bude problém sehnat kvalitu.Takhle v terénu by byly úžasný,suvereně můžeš napadat M4ky a i delší zbraně.Je to ta typicky přesná dlouhá rovná dráha jako u dlouhejch zbraní. Nevšim jsem se nestability nebo tak něčeho při letu.0,3g se kousek tak jako chvějou,třepou nebo ten dojem z letu kule není jako celistvě hladkej-ladnej je to správný slovo,kdežto u 0,33g je to naprostá nádhera sledovat tu kuli jak mizí k hranici 100m!!Tak jasně střílel jsem jen na dálku abych to dobře viděl.Ovšem takhle schovanej v baráku když máš přehled kde je enemy,zasypeš ho dávkou na 70 a víc metrů jak nic.Jen mít víc zásobníků,uděláš trrrrrrt a je to venku.A to s tou kratičkou hlavní,řek bych že takovou dálku orígo nedá.Tak neměl jsem tam ty těžší kule tak nevím.Fakt paráda střelba.Je to požitek s tím škorpem.Jsem moc rád že se to povedlo.Na to pondělí po výměně bych nejraději zapomněl.To byla silná káva.Podle mě je to právě ještě i na to nulový nastavení hopu nahopovaný na tu 0,3g prostě moc.Proto líp sedí ta 0,33g a úplně stejně to nese 0,36g jen to kupodivu s tou těžší kulí dolítne míň než s 0,33g. Asi fakt málo výkonu.Ale že můžeš ohrozit i dlouhý zbraně na dálky je parádní.To mě baví. S glockem se třepeš před M4kou nebo jinejma i když máš možnost dávky.Takhle krásně jak nese škorp prostě s glockem nezvládneš a neměl jsem vyklopenou sklopku,všechno jen z ruky-tedy obouruč jak s pistolí.Nejspíš si to ještě po nějaký době ještě víc sedne a bude se muset točit,případně jak se ta gumka zmáčkne,dotočit páskou.Dal jsem jen 4rohlíky,ale užil jsem si je. :lol:
No tak začnu vyndavat.Ještě doměřím,třeba tam taky nastala změna.

KSC vz.61

Tak to je dobra zprava.

Jinak pokud ho treba planujes vzit na nejakou akci, tak si to v nem jeste nech, zatim se v nem stejne vrtat nebudu. Nebo jinak, pokud tu hlaven s gumkou chces, tak se dohodnem a ja si ten set koupim znova, jeste ho maj co jsem koukal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

OK :D to by byla paráda.Tak na srazu bych ti přines aspoň něco teda a domluvíme další. Pochopitelně vyřešíme i finanční stránku.Díkas. :D zase radostička.Vzal bych to s sebou k morisovi ale na tom prdlajs uvidíš jak to krásně nese a jak zatím vidět hradlo není všecko. 8-)

Ještě jsem doměřil a opět překvápko.Na A+ hlavni je teď už buď téměř stejně jak na KSC hlavni a nebo do 2m/sec méně.Měřil jsem na 0,3g,ale tak je to asi pochopitelný,páč pořád je ta guma moc nahopovaná. Pro srandu jsem to nabil těma 0,36g a měřil a taky 0,33g a měřil.To mi spadla čelist,skoro jsem nepoznal co tam vlastně je,hodnoty byly skoro stejný :o Přesný čísla ti řeknu osobně,mě měřák ukazuje o zhruba 5,6-někdy až 12m/sec míň než u morise,tak aby to nebylo zavádějící ale hlavně aby si někdo další nepořídil škorpa :lol: Vymáčknout ze škorpa aspoň110m-115/sec tou 0,36g tak je tam dávám,rozdíl v jednotlivejch ranách je menší než 2m/sec.To je hodně dobrý.Kdyby jsme měli hlaveň alespoň 240mm k tomu-jako jednodílnou,bez power up silenceru,tak to tam možná bude.Jo a co vím,tak se taky nějak testovaly škorpajzy s prodlouženou hlavní.Jako v originále a vyráběly se,akorát tu dýlku teda nevim a neviděl jsem to. A zrovna s tímhle střelivem to chodí jak víno.To se mi u 0,36g ještě nestalo.Mám tam straighty alespoň 15let,vždycky jsem to jen v něčem vyzkoušel,ale takhle krásně nikdy nenesly. Inu člověk se neustále učí. 0,33g jsou od GFC,celkem nic moc střelivo,ale nikdy zásek nebo tak něco,do silnejch pistolí ideální a nesou o kus dál než 0,36g a bohatě stačej na zásah.Už asi nikde nejsou.A upřímně do Warioru se mi moc nechce. A PBS má 0,32g,ale řek bych že jsou taky měkký. Nevim jaký střelivo do toho,něco někde splaším.Kingy jsou tvrdý,ale šišoid. Do 6,01 mám docela obamu. Takže ti musím věřejně poděkovat chlape,páč tahle spolupráce byla opravdu plodná.Ještě snad pochvala před nastartovanou Vej3aSkou a rozvinutým propstěradlem chybí. :lol: No ale fakt moc dík za možnost to prozkoušet.Zase jsme o něco chytřejší. Něco nejspíš na tom systemu bude.Kdyby nezavíral ventil tak brzy,tak je to super.Jediná možnost testovat pera u ventilu.A to je na sakra dlouho.Zase rohlíky maj prdlajs kapacitu plynu.No nějak se s tím poperem,takhle jak to je, to stačí bohatě.Když se přidá power up silencer,budou se M4 třást strachy. :lol: Ještě takovou poznámečku...chtělo by to si project pořádně ten Kriss Vector,prej je to nejpovedenější gun od týhle firmy.Je prej složitější,ale hodně tahá,jestli by se tam nenašlo nějaký vylepšeníčko nebo inspirace.Dosud jsem neměl možnost to zkouknout krom videí a těhle blbostí.Výkony tomu teda nenasvědčujou,ale to ani výkon u škorpa není nijak závratnej,ale je tam dostatečnej na jakýkoliv prostředí.

Dorazily soustružnický věcičky na tlumič,tak to zkusím zpatlat tenhle tejden jestli bude čas.Moc se těším,ale zároveň i bojím zda se zadaří.Je tam málo matroše,nejspíš budu muset možná falešnej vývrt zrušit na původní vnější hlavni a to se mi moc nelíbí.A pak to zase celý opakovat s jiným rozměrem. Jestli vůbec stojí 15% výkonu navíc za takovou drastickou operaci.... :?

Včera jsem u morise měřil na 0,32g a jsem moc spokojenej,ale po dávce jsem pak zapůjčil škorpa a po založení new rohlíku jen bušilo kladivo a nic :? Po asi 3tím rozložení se mi povedlo "něco" udělat a škorp se zase rozběhnul. :? Tak dneska to "něco" musím objevit abych nebyl někdy nemile překvapen že jsem mimo hru.Musím přijít na to,co jsem tam překlopil že to zase šlo.Otázka 1 vteřiny snad a ne a ne na to přijít.Nic vidět nebylo,jen hmatem se mi to povedlo.Tak uvidíme.

KSC vz.61

Vcera a dneska jsem si se Skorpem trosku hral, tlumic jsem musel konecne vyzkouset. Dneska doslo i na mereni na Protechu s 0.30 bez tlumice se pohybuje v nizsich 80tkach, pri nahozeni tlumice 105-107, takze to vypada, ze vyrobce fakt nekecal. Jen je treba tlumic nasazovat fakt precizne, jinak bud diky razum ulitne nebo nedojde k presnymu slicovani hlavni a kule skrtnou o prechod. Hodne by pomohla objimka, jeji nepritomnost je asi jedinej nedostatek, protoze zpracovani je jinak perfektni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Já to tušil že tam bude trošku problém když jsem to proměřoval.Přechodka nevim jestli by tam šla,je tam už hrozně málo místa díky těm napodobeninám vývrtu. Já mám už vnitřní hlaveň,tak tam jsem nechal udělat jako náběh na to...ale samo nevim jak to tam bude.Můžu vyzkoušet dát svou a uvidíme.Fakt bude asi záležet na desetinách mm.Když jsem to počítal tak by mělo vyjít nějakejch 110-115m/sec.Tak jasně,záleží na výchozích hodnotách s běžnou hlavní.Mě to dává kolem 90m/sec,spíše pod-87-88 a 0,36g to mrská na 84-85,to není vůbec špatný.A hlavně je to na mým měřáku kterej dává míň než u morise....Jde mi o ten profuk,páč při dávce.... :cry: A tak mám ještě zadní kroužek co se dá nasadit na hlaveň-jako tu vnější s imbusama a zatáhnout.Drží to pak za ty zápichy na konci těla,nemělo by to utýct,je to hodně přesný....ale tak to se uvidí.Od tý doby co mi Jessie řekla že je tlumič v čechách,nemůžu spát. :lol:Nejlíp by byl konusovej zámek,ale i ten při málo materiálu může povolit....Zatím nejlíp v UZI,kde je přechodka,ne jako závitová co jsou na pistolích atp.,ale jen co by přechod na tlumičovou hlaveň,chodí to pořád a úžasně.Jenže to tam asi nedostanu.Není tam místo,možná odtočit na soustruhu 2 desetinky na 5mm z obou stran..... a dodat přechodovej tunýlek :?