Já se s tím setkal v létě v těch šílených vedrech-přes 40C,tak jsem to chápal a ještě že jsem ten action měl,ale že vydrží jen půl roku,to mě fakt nenapadlo.Podle mě je to tou delší nožičkou co se opírá v domečku s bicím mechanismem.Taky po naohýbání jsem pak tu nožičku sotva dal na správný místo.,ale podložit by to ještě jít mohlo.Jo střihnout plíšek nmáznout lepidýlkem,nadzvednou nožičku perka a strčit to tam-hotovo.Ovšem jak dlouho to vydrží......jo ten servis u KSC mi leze na nerv.
Porovnával jsem tuhost v prstech,tak nepoznal jsem nic,napsáno tam taky nic není.....jako že 100%.150% prostě ani ťuk jen že action hammer spring....no to toho vim,tak jsem tam vrátil to původní.Jsem zvědavej zas na léto jestli to uklepne.Maj to hezky udělaný,zdá se že i kvalitně,ale moc jim to nefachčí.Jinej ventil asi nic neřeší.Maj to jen na ten ťukes,aby šlo méň plynu a ušetřilo se,to bude celej zázrak ten system 7 blocker je jednodušší to ano,kuželka je fajn,ale raději bych tam viděl A+ ventil co se dává do WE.Bicí mechanismus je docela voser dělat,to je rychlejší dělat u WE,marui apod,ale je to skvěle funkční.Co si pamatuju,tak tu kdysy byly pera od GD na kladivo pro G17...no tuším že i pro G18...,kde se udávalo jako 170m/sec,190m/sec....
takovýhle čísla.To asi byl tahák a dobrej reklamní a hlavně prodejní trik na lidi.Mysleli že se tím dostanou na rychlosti 170m/sec tou kulí ne že je to myšleno úplně jinak.Dokonce jsem nachtal kluka co tomu tak věřil, že se hádal jak malej Jarda že takovejhle upgrad má,tak měl ho o tom žádná,ale 170m/sec mu to rozhodně nestřílelo.Tak bacha na tyhle šikovný vejmysly výrobců.
Nenechte se napálit.