Re: Představte se prosím

Pochválen buď softový bůh
Airsofťák ze Severní Moravy 28 let, 170cm malej, žlutej,kulatej, ale je se mnou sranda. Vlastník WE HiCapa 5.2 dragon, TM G26 advance a nově APS ASR115 a M4A1 . Rád přijmu rady návrhy a nápady jak se zlepšit. Lesy, pole, budovy s airsoftem vždy do pohody.

Jmenuju se Petr (což je očividné).

Před lety jsem se dost věnoval airsoftu v Ostravě (jako člen globalsoftgames), skončil jsem tak nějak, když jsem se přestěhoval do Brna (2008) a po těch letech jsem zjistil, že bych se k tomu rád vrátil a navíc teď je to pro mě i finančně dostupnější koníček :) Před 7mi lety byli největší borci ti s M130 v AKčku a nic moc lepšího nebylo. Dneska koukám, že se docela posunuly plynové zbraně, které tehdy byly docela o ničem.

Dneska tak nějak laboruji s myšlenou sestavit si nějakou dobrou sniperku do lesa a nějakou dobrou HPA uřvanou srandu na CQB s dobrou odezvou spouště. Tak nějak ale zjišťuju, že nějaká rozumná airsoftová kominuta pro vlastně nováčka je úplně k ničemu. Tak snad tady se dozvím něco zajímavého.

Takže tak.

Zdravim all,

volam sa Viktor, som stary kon a zabavam sa airsoftom uz nejaky cas, cca 9 rokov. Zacinal som s aeg, este mam nejake kusky v skrini pripravene na predaj, len nejak sa neviem prinutit predat ich. Ako primar pouzivam WE HK416 pre cqb a Ratech aac300 m4 pre les a dlhsie vzdialenosti. Sekundar je WE Glock 17 a KSC Glock 17. Vsetky zbrane su este dodatocne modifikovane a customizovane pre idealny pomer vykon/spolahlivost. Zatial s plynom maximalna spokojnost. V uplnej zime pouzivam manualnu snipu JG VSR10 a stale zasnem nad tym ako presne sa da s airsoftom strielat.

V.

Zdravim vsechny zde pritome. Jmenuji se Adam a jsem z Prahy. K plynu jsem se dostal teprve nedavo skrze dlouhou cestu od aeg. Jakmile jsem si poprve vystrelil z dlouheho plynu bylo jasno. Me vytunene aeg dostala pritelkyne a ja si poridil mou prvni gbbr G39c od we. Bohuzel jsem si ji poridil v takovem stavu ze o tom necjci ani mluvit. Dodnes nebyla venku a jen se s ni stale seru :D takze nakonec jsem si zpravil naladu a poridil mnou jiz dlouho chtenou hk416. S kterou to snad dopadne lepe nez s vyse zminenou g39. Jinak diky za prijeti a predem se omlouvam pokud budu kdy mit zde na foru pro vas, jiz znale plynare stupidni dotazy. Jinak kdyby kdokoli potreboval poradit s AEG. Klidne se na me obratte ;)