Tak ten "moderní" je taky pěknej vopruz jako vizáží....

Mám dojem že je tam taky na boku taková ta guma a rohlík se tam dá nasunout teda až po vložení...a tak to tasení potom...

chce to vidět na vlastní bulvy. A propos vidět,mám hotový brejle a konečně vidím.

Taky to stálo majlant a na dotaz proč to prasklo když je to titanový mi bylo sděleno že i titanový obroučky prasknou

Kdybych to věděl,tak jsem je nekupoval,měl jsem za to,že titan nepraská při běžným zacházení s ním.
No jsem zklamanej, úplně jsem na to zapomněl,ale co se dá dělat,nějak se s tím propylenem a jiným plynem u KSC poperu.Střílí to dobře i v základu to ano,ale mohlo by líp na propylenu.Objevil jsem vysokoprůtokovej ventil na Glocka,tak ho vyzkouším do zásobníku jestli bude pasovat a uvidíme co by to ještě dál chtělo.Podle mě je to jenom to brko na kladivo.Když je srovnám-WE a KSC tak je WE tužší o peru na kladivu pro CO2-APS nemluvě.Škoda že to není zaměnitelný.Taky brka od GD jsou tužší-píšou na pytlíku 10% tuším,to by stačilo,ale brka na kladivo od GD poměrně často praskaj.No a nějaký brka na škorpa jsem vůbec neviděl nikde prodávat.
Co pamatuju,tak na jaře jsem s Glockem od KSC super střílel s protechem při nějakejch 12-13C.Propylen jsem tam ani nezkoušel,páč to makalo dobře.Brával jsem si ho jen na treninky a na pochůzky po okolí na chalupě a tak jsem z toho moc nenastřílel.Do bojů jen CO2 a WE kde ted propylen maká dobře.
Myslím,že se v KSC nemá moc smysl hrabat.Nic nevyřešíme.Nic na to není.Když rozeberu hlavní ventil-ten v trysce,tak pružina je měkká jak sejra,je delší než u WE,ale měkká.Takže tam by se muselo pak nejspíš taky hrábnout.A to je fakt laborace na pikaču.Mrzutý,opravdu mrzutý.