Jo přesně zbraň pro takový co to nechtěj řešit.Koupíš,nastavíš, střílíš a to bezvadně.Jasně že když WE budeš tunit,dostaneš se o kousek dál.To se možná dá dostat po tunění i s tímhle,ale tady není co tam dát.Ani hopguma.A to je zase dost blbý. KSC-ASG je schopna jak to koupíš střílet postavu asi i na víc jak 40m.A to je naprosto nevídaný, to nedáš ani s maruikou.
Osobně jsem teda pro WE,páč když natuníš,tak je lepší než tovární ASG-KSC-KWA.To jo. Hlavně ten servis.A doporučuju jen G17ky a to je fuk od koho asi.Automaty jsou pro zlost akorát.Když bych byl na tom jako ty,koupím KSC a mám pokoj,nic neděláš dalšího, jen náboje a plyn.A vyvalenej jsem byl z toho protechu.Zatímco minule jsem tam rval Nuprol 3.0 ten na zimu,bylo prostě míň no, to zas jo,tak dal jsem z něho rohlík a kousek.A protech frčel jak divej.To i propylen nedá tolik kulí co protech.Řek bych že je teda kousek slabší výkonem než redgas,propylen,nebo možná i ultraair,ale dává po celou dobu výbornej výkon.Jestli je to první sada a nebo 3tí,nepoznáš rozdíl jak to pěkně dává a střílet můžeš skoro jak s automatem rychle.O WE jsem se trošku bál páč tam je recoil taky tuněnej jak skoro všechno tam a nabíjí to strašně rychle.Povedlo se mi třebas do prchajícího enemy-rozumíš já s plynovou pistolí ,no dobrá tak 2ma

donutil někoho prchat z úkrytu

a jak vyrazil vyměnil jsem za čerstvej rohlík a celej ho vystřílel do enemy jak prd, schytal jich za běhu.....

tak jasně minul jsem taky,ale jen jednou rukou jsem střílel bez míření a dával náměr aby si doběhl do rány....

a super kill jsem dal.Enemy běží-tedy opět utíká z krytu, je zády ke mě,ale na otevřeným terénu, zastavil jsem se a vzal to do obou, prásk na palici,bylo to už téměř z dostřelu-60-70m odhadem,enemy zakopává,já dávám pistoli do pouzdra, věděl jsem že ji koupí do zad alespoň...chtěl jsem se jít pohádat páč na takovou dálku by to cejtit nemusel...padnul na břicho ,ale okamžitě-spíše ještě v pádu se otáčí vztyčujíc se v sed na zadku a v tom přiletí kule rovnou vedle nosu-parádní zásah,přiznal jak nic,praštil sebou ještě na záda jak se lek, modřinu má ještě dneska asi.

Jo dát na KSC dlouhou hlaveň s tlumičem,je to dělo jak blázen.To samý co WE po drahým tunění.
Ale vzpomněl jsem si na jedno.Po rychlý střelbě je rohlík KSC-ASG daleko víc studenější než WE.To hraje asi pro ocel nebo z čeho to je,kdežto WE je nejspíš slitina hitler kov,nicméně je lepší mít asi rohlík teplejší,to nepochybně,tak tohle je snad jediný mínus,ale nepoznal jsem, že by pak zbraň střílela nějak hůř,míň, nebo tak něco.Pořád ok.Fakt je to super výrobek.