od name24
Na sr 25 si dej majzla.
Je to super krásný kvér no šílený atip. Ja mám hk417 a uvnitř jsou si hodne podobne.
Jelikož je to čistý sniper budeš mít hodně problému dostat to na úroveň převyšující manuály, jde to ale je to moc komplikovaný a bez fakt vybavený dílny to nepůjde.
Dám ti stručny popys co te čeka:
Za prvé potřebuješ sylnejši vratnu pružinu a nedělá se, musíš nechat vyrobit 650kč kus.
Za druhe trysku jinou nekoupíš a stávající stoji na vyliž prdel, navíc VFC již nedělá 1Gen takže maš trysku z Npassem do které nedáš jiny flutventil a tady jsi nahranej.
A za trěti a to je nejdůležitější je hop up. Zjistit si jaký tam je, nejpravdepodobnejši je varianta z 417 Gen 2 a ta pokut vim neni na vsr 10 gumky, no to nejhorší je že úprava komory na systemy z větším přítlakem jako ML,TNT,Rhop. je moc složitá třeba upravit komoru a vyrobit přítlačné ramínko nanovo.
A ješě navíc nemáš moc na výber nebo spiš vúbec jine zásobníky. A to jsem na začátku až ji dodělám budu chytřejší a poskytnu dalsi info, hodně se koukej na hk 417 pač sr 25 je v těch důležitých systémech stejná i G28 jsou tam jenom malé rozdíly pokut se nebavíme o tvarech. Za mně je to zatím na zahradu nebo na zeď no Kde je vůle tam je cesta.