O víkendu jsem měl UMP na akci - v neděli bylo pod nulou a na PPL šlapalo jak vzteklý. Sice dostřel byl o něco slabší než sobotních min.50m (pak kule zmizela do lesa) při testování, kdy bylo hnusně a deštivo ovšem nad nulou, ale stále ucházející na zapsání značného počtu "fragů do fragbločku"
Takže značná spokojenost.
Včera dorazily díly na zfunkčnění dávky a FA...tak jsem k tomu večer zasednul, natěšenej jak malej... Bohužel jen do tý doby, než jsem zjistil, že nikde neni návod na složení... Chvíli jsem na tu hromádku neštěstí koukal, něco člověku dojde podle tvarů apod. , ale pak jsem radši zkouknul video rozborky/sborky ostrýho. Video trochu pomohlo, bohužel u softky je pár dílů navíc. Ale většina odsejpala celkem rychle. Než došlo na poslední pružinku.
Abych to zkrátil... dávka i FA po umořující hodině a půl s poslední pružinkou fungují, samopal řve a hází se střelcem jak divej a já jsem spokojen.
Jen stolek, na kterým jsem to skládal musím koupit domů novej, pač má v sobě několik děr od šroubováků a paličky...
Teď už jen někdy vystřílet plyn ze zásobníků, nacpat do nich imitace nábojů a UMP bude hotovo v celé své kráse.