No jako tu sklopku,teda byla trošku zrezlá a taková no....hned bych ji na škorpa nedal až po vyčištění a nastříkání,taky trochu navohybaná byla,ale to se dá doma napravit.Vědět to,že ji schceš, vzal jsem ti ji. Třebas tam příště bude zase.Ale je to tam čím dál tím větší tragedie. První patro už nefunguje-málo lidí a nejvíc je tam poláků s akáčkovejma sračkama a taky druhovalovejma pělně zrezlejma i od hlíny a ty nevědí co si za to říct parchanti. Pažba na mausera byla ale luxusní,tu cenu určitě má,ale tak zase na softku.....
Kopie měla dokonce ten koženej-koženkovej řeminek kolem a sumku na to i s čistící sumkou.....no ale taky darda navíc kopie....ono to asi stejnak bude dunět při střelbě jako ta moje,páč je to dutý a když jsem na to klepal,tak to bylo pěkně slyšet.
Citelně málo tam bylo namovejch věcí,jeden T62 stál za zmínku-10litrů.Jako jedinej tam byl.Měl lepší vak než mám já,ale kostra děsná. Jinak modernu z 80-90 let bys taky pohledal a sakra za pecky. A ještě dělali,že ti za ty prachy dělaj milost.
Koupil jsem tam druhovalový cigára pro Wehrmacht,taky kondom pro Wehrmacht,sušenky,vepřovou konzervu a bonbony,všechno pro Wehrmacht z roku 1942,samo kopie,ale pro tu srandu až to někde vyndám
Jo a namový špagety na T62 v docela pěkným stavu a hlavně z roku 68-ofenziva tet.
Ten namovej nylon miluju.
Stejnak tě to jako startovný vyjde draho.Parkování za 50 a vsup kilo. Zaparkovat ani jinde nejde jenom tam.Je to šmejdovina.