Re: Představte se prosím

Čaute

Volám sa Daniel, momentálne žilem v Bratislave a airsoftu sa venujem tretím rokom, avšak plynár som len približne posledný pol rok. Staranie sa o zbraň mi akosi prirastá k srdcu a páči sa mi to.

Z plynoviek mám momentálne v arzenáli WE G36C, VFC VR 16 Saber, KWA MP9 a nejaké tie modely P229 od rôznych výrobcov.

Zdravím,

jmenuji se Romaniusin, a s airsoftem teprve začínám. Před 5 lety jsem si koupil Umarex G36C elektriku. Mám na ní vystříleno max 5 zásobníků. Mám ji rád, ale pouze jako display model G36C, jelikož od prvního zásobníku mi bylo jasné, že to není pro mne. Cca před 2-3 lety jsem se dozvěděl o GBB zbraních a chtěl jsem si ji pořídit. Jelikož jsem si pořídil nově WE G17 a WE Scar-L tak se chci připojit k vaši komunitě a zjistit si co nejlepší návody na to jak s nimi zacházet, abych byl spokojený a zbraním zajistil dlouhou životnost. Od první rány vím, že s plynem jsem neudělal chybu. Zároveň je to pro mne mezistupeň k ostré zbrani, jelikož si příští rok chci dělat zbroják, ale zároveň bych se rád věnoval i aktivně airsoftu. Btw je mi 20 let a bydlím v okolí Prahy.

Dobrý den, soft hraju cca 3 roky a plynovky mám asi nějaký ten rok. Jsem z okolí Mělníka. Moje první zbraň byla ScarL od DBoye, povím vám, to bylo něco. Plynovku jsem si půjčil od známého na akci a od té doby jsem nechtěl nic jiného, momentálně mám HK416 od WE a 1911 Kimber taktéž od WE
Jakub

Zdravím,

na Fb jsem déle, už jsem se dokopal přidat se i sem. Mám M4 od VFC a glocka 17 od KSC/KWA. Jinak rukou mi prošli WEčka a to konkrétně SCAR, SUčko a 416. Byl jsem na Druhém GW.

Díky, Stratos.

Zdravim moj nick v tomto MIlitary AS prostredi je Jason Moore presnejsie v tejto jednotke https://www.facebook.com/10thmdsk/

Venujem sa hlavne MilSim a airsoft je viacmenej dolezity doplnok tohto hobby.
Som na pozicii kulometcika s M240B aj ked tato zbran je pohanana chabou alternativou Plynu (elektrika) .
Vlastnim uz dlhe roky nefunkcnu M4 Inokatsu a tento rok mam v plane ju spojazdnit.

Od fora ocakavam ze najdem dobre info ohladom WA systemu a zaroven nejake tipy co kde kupit. ci uz pre M4 M9 alebo ak sa casom rozhodnem prerobit M240 na plyn.

Dakujem za prijatie
Naposledy upravil(a) Moore dne 24 kvě 2017 20:10, celkem upraveno 1 x.

Cau jsem hugo od prahy plynovek jsem par mel par mam a dalsi kci :-D jedu jenom v plynu bez hadicek a pod. jinak jsem uplne normalni 4ruky 2 nohy na kazdy 7 prstu a 3 oci dik za prijeti doufam ze zapadnu :-D