Jo je mi to jasný,no K Písku někam jedem,ale ne teď až v dubnu mám pocit...hele,tak mi napadlo-to s tím Baxhopem,že by to mohlo bejt ono. Bax asi nedělal cybergun,ty nic neuměj,jen přelepit krabice svým logem-inu francouzi
Bax asi dělal KWC. Jako před lety dobrej hop. Ale fakt před lety.Dělaj to dodnes bohužel a spočívá to na výstupcích v gumičce.Jsou sice nahoře jak jinde,ale více dolů do boku-Back- strana.Dobrý usměrnění kule díky měkký gumičce i těm výstupkům a lze i na slušnou rychlost použít,ale nedá tak velkej fofr,prostě je moc měkká a jsi nucenej použít lehčí kule.Tak pro ty výkony co jsou zákonem daný je to pořád super.Tak mám pocit,že ta konkáva,co je na M4VFC je zřejmě náhražkou za ty výstupky-nebo podporou těch výstupků-hrbolků v gumičce.Tu gumičku musím vidět,blbě se to rozpoznává,ale při srovnání s A+ druhý generace a nebo PDI to je vidět.A my to máme celou dobu za konkávu pro Flathop.Proto to asi nechodí na ML.Nebo tohle bude ,nebo mohl by být důvod proč je to takhle zpracovaný a to jak by správně mělo být.Jen se tam prostě nedávaj ty komponenty co tam lidi perou naprosto špatně a zbytečně.Páč takhle přesně má chodit baxhop-tlačí se stejně jak jinde,ale hrbolky jsou víc do stran.Flat hop tlačí jinak. Asi jsme nejspíš doma co je to zač.dobrej postřeh chlape.Tak by to mělo bejt.Spolupráce.Udělal jsi mi radost Beeps.
Na 99,9%je to baxhop.A je teda divný že v návodu to nepíšou.....no vono se toho v návodu nepíše....
Tudíž ani gumky ML,ani A+ nebo PDI,ale fakt jen baxhopový a tu nedostaneš.Dělá dobrou tuším FF za asi 10dolů,ale nevim zda by tam pásla-je pro cz 75tanfoglio a snad colt 1911....a nebo upravit to tlačidlo na M4VFC pro běžnej horní hop pro gumky A+,PDI,atd,případně pro ML flathop.To jsou jediný správný možnosti.Jinak s tím budou pořád potíže.A máme vyřešeno doufám.