Ještě jsem doměřil a opět překvápko.Na A+ hlavni je teď už buď téměř stejně jak na KSC hlavni a nebo do 2m/sec méně.Měřil jsem na 0,3g,ale tak je to asi pochopitelný,páč pořád je ta guma moc nahopovaná. Pro srandu jsem to nabil těma 0,36g a měřil a taky 0,33g a měřil.To mi spadla čelist,skoro jsem nepoznal co tam vlastně je,hodnoty byly skoro stejný
Přesný čísla ti řeknu osobně,mě měřák ukazuje o zhruba 5,6-někdy až 12m/sec míň než u morise,tak aby to nebylo zavádějící ale hlavně aby si někdo další nepořídil škorpa
Vymáčknout ze škorpa aspoň110m-115/sec tou 0,36g tak je tam dávám,rozdíl v jednotlivejch ranách je menší než 2m/sec.To je hodně dobrý.Kdyby jsme měli hlaveň alespoň 240mm k tomu-jako jednodílnou,bez power up silenceru,tak to tam možná bude.Jo a co vím,tak se taky nějak testovaly škorpajzy s prodlouženou hlavní.Jako v originále a vyráběly se,akorát tu dýlku teda nevim a neviděl jsem to. A zrovna s tímhle střelivem to chodí jak víno.To se mi u 0,36g ještě nestalo.Mám tam straighty alespoň 15let,vždycky jsem to jen v něčem vyzkoušel,ale takhle krásně nikdy nenesly. Inu člověk se neustále učí. 0,33g jsou od GFC,celkem nic moc střelivo,ale nikdy zásek nebo tak něco,do silnejch pistolí ideální a nesou o kus dál než 0,36g a bohatě stačej na zásah.Už asi nikde nejsou.A upřímně do Warioru se mi moc nechce. A PBS má 0,32g,ale řek bych že jsou taky měkký. Nevim jaký střelivo do toho,něco někde splaším.Kingy jsou tvrdý,ale šišoid. Do 6,01 mám docela obamu. Takže ti musím věřejně poděkovat chlape,páč tahle spolupráce byla opravdu plodná.Ještě snad pochvala před nastartovanou Vej3aSkou a rozvinutým propstěradlem chybí.
No ale fakt moc dík za možnost to prozkoušet.Zase jsme o něco chytřejší. Něco nejspíš na tom systemu bude.Kdyby nezavíral ventil tak brzy,tak je to super.Jediná možnost testovat pera u ventilu.A to je na sakra dlouho.Zase rohlíky maj prdlajs kapacitu plynu.No nějak se s tím poperem,takhle jak to je, to stačí bohatě.Když se přidá power up silencer,budou se M4 třást strachy.
Ještě takovou poznámečku...chtělo by to si project pořádně ten Kriss Vector,prej je to nejpovedenější gun od týhle firmy.Je prej složitější,ale hodně tahá,jestli by se tam nenašlo nějaký vylepšeníčko nebo inspirace.Dosud jsem neměl možnost to zkouknout krom videí a těhle blbostí.Výkony tomu teda nenasvědčujou,ale to ani výkon u škorpa není nijak závratnej,ale je tam dostatečnej na jakýkoliv prostředí.