Re: Představte se prosím

Zdravím všechny,
jsem z Košíkova u Velké Bíteše. Defakto mě na vaše forum přivedla KP06, kterou jsem začal při dlouhých večerech pomale tunit a zjistil jsem, že nic o plynovkách nevim. Tak jsem přišel tahat rozumy :D

Zdravím! Jsem Pannda a hraju aursoft asi 5 let s nějakýma přestávkama. Rozhodl jsem se že budu hrát s plynovou primární zbraní a potřeboval bych pár rad :) Jsem z Vysočiny v teamu Impact. Jezdíme na akce jako Afgán a podobně.

Ahoj, jmenuju se Jarda, airsoftu se věnuju asi dva roky zatím používám primárně elektriku ale nějak tomu pořád něco chybí proto zvažuju pořízení plynu i jako primárky. Zatim mam zkušennosti jenom s plynovým glockem18 od WE.

Zdravíčko všichni
Jmenuji se Tomáš a jsem členem klubu SOG Brno airsoft sice už nějakou tu dobu nehraji ale využíváme AS zbraně na (my tomu říkáme modelové situace) A tak se mi strašně zalíbili plynovky že to můžu mít jako simulační zbraň a zase činnost kterou dělám dovést zase o úroveň výš , V předchozích letech jsem vlastnil WE SCAR, AGM M4 , G17 WE , Rád sleduju novinky okolo plynovek a různé vychytávky a zlepšováky tak sad tady na foru všechno najdu .

Ahoj Moje přezdívka je Toxiks

Airsoft hraju 5 let jako odstřelovač. Věnuji se hodne uppgradu manulálních zbraní, poslední dobou začinam i s plynovými.
Vlatním WE HK416 ve kterem si vetšinu dílu delal sám, jelikož nekdy si nevím rady tak se zeptam nekoho zkušenejšího a proto sem tady :)

Dobrý den, zdravím, nazdar,

Airsoftu se věnuji jíž déle jak 5 let s pár přestávkami protože - alergie. Vlastnil jsem MP5A4 od Warrioru a vlastním M4A1 od G&P Industrial, podařilo se mi na zbrani zlomit kovové tělo a nalomit i kus mechaboxu, když jsem běžel proti...do něčeho jsem narazil a prolítl se. To je ta chvíle kdy slyšíte křupnutí a doufáte, že to bylo Vaše žebro a ne zbraň...to nevyšlo.
Spolu s dalšími zapálenými kolegy děláme pár lidí US Army a pár lidí British Army. Všichni máme buď M4/M16 nebo L85A2 a k tomu všichni, i když to bude znít divně, všichni máme zásobníky na 30 ran. Každý tak 6-8. Většinou během žádné hry ani půlku nevystřílíme. SEMI stačí. A kadence a zvuk vrtačky nám moc u zbraní nešmakuje.

Sice neděláme reenacting ale s výstrojí se snažíme přiblížit jednotkám v různých konfliktech, jsme fandové do výstroje a vůbec. Což patří i ke zbraním, proto 30 ranné zásobníky. Ovšem to není nic oproti plynovým kouskům. Vždy jsme po těchto typech zbraní hleděli s respektem. Proto se chceme dozvědět i něco víc a zatím jen já, zájemce o WE M4. Později snad i kolega z týmu se zájmem o plynovou L85. Spoustu informací už jsem si tu pročetl, na pár věcí ale jsem stále nenalezl odpověď.

Nikde jsem nenašel nějaké lepší diskuze ohledně plynových zbraní, než jsem narazil na forum, kde bylo obecné téma o zbraních od WE a jistý člen Jekub napsal toto: "Pokud to myslíš vážně tak mrkni na gasas.cz určitě ti tam zamotáme hlavu že nebudeš vědět co dřív koupit za zbraň :)"

A tak jsem tu.