Re: VFC M4

S tim odvrtáním sem měl štěstí, trošku sem navrtal hlavu a jak se povolila ta horní část tak vlastně vystřelila, pod náporem tý pružiny a normálně to urvalo tu hlavu šroubku a zbylej kus šroubku zůstal kousíček vystrčenej a dalo se to chytit kombinačkama a vyšroubovat, takže naštěstí se neporušil závit v zásobníku :D ale dva vrtáky sem zlomil.. jsou nějaký M2 šroubky..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Tak a je tu další problém, minulý víkend jsem byl na akci a zničeho nic se mi seknul bolt v pažbě a vyzkočila z něj tryska, vůbec nevím čím to je.. Zatím sem neměl vůbec čas se na to podívat a nějak to řešit. Stalo se tohle někomu? Zbraň budu muset nejspíš rozebrat tim způsobem že vyndam vnější hlaveň, protože jí "nezlomim" jak je seklej ten bolt, ale je divný že ten bolt jde zatlačit asi centimetr zpátky do pažby a zase se vrátí o ten centimetr zpátky. Tryska vypadá v pohodě. Dneska po práci na to snad mrknu. Nemáte na to nějaký řešení?
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

U WA a Inokatsu se to dělalo zadem. Sundals pažbu a tubus do kterýho zajíždí nosič závěru,vyndáš brko recoilu a ten trn. Pak už bez problémů.Ale jestli to jde tady stejně?????? :?:
Když tak dávej bacha,vyskočí to na tebe,tak ať nepřijdeš o zuby. Držet ten cenťák co to jezdí bodou asi "dvířka",zachytí se uvnitř jak se otevřou.

Včera sem to rozebral přes předpažbí a vyndal, zaseknutý to nebylo, bylo to jen kvůli tý vyskočený trysce z nosiče. Samožřejmě že to na mě vystřelilo taky sem se pěkně leknul :D Dal sem trysku zpátky do toho nosiče všechno poskládal zpátky, načisto sem vyzkoušel jak to jezdí a bylo to v pořádku, pak sem jednou vystřelil a znova mi vyskočila tryska.. nemůžu přijít na to proč furt vyskakuje..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

tryska zo zaveru by ti fyzicky vyjst nemala, nemas ulomeny vodic trysky ?
druha vec, zaver by nemal zajst az tak daleko aby ho vôbec zaseklo vzadu, pravdepodobne ti ho chyti o kladivo vsak ?
v tom pripade skontroluj buffer ci nie je rozbity, zaver by mal zajst tak do 3-4 mm za zachyt zaveru, viac nie,
ak ide viac do zadu tak to v buffer tube vypodloz podlozkami.
Naposledy upravil(a) skype3x3 dne 01 lis 2017 20:59, celkem upraveno 1 x.

Vodič trysky je v pohodě na ten sem koukal a musel sem ho i odšroubovat abych tam dostal zpátky tu trysku.. Závěr se zasekne v tý pozici jako když dojdou kule. Na ten buffer ještě kouknu.
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Tryska by neměla vyject z nosiče vůbec. Má mít doraz.Dávají se různě. U inokatsu to byl červík z čela že sis nevšimnul, Většina to pak mívá na lyžině.Zkoukni plánek a budeš nejspíš doma.Závěr zaleze jen tolik,kolik celej recoil s bufferem,brkem a podložkama dovolí. Nezachytí kladivo náhodou jen tu trysku když leze vzad? Nebo jezdí tryska dobře?Přijdeš na to.

Ještě....WA system má na spoušťecím ústrojí takovou chybku....Když je brko už dost vytahaný-unavený,tak se kladivo mele sem tam v dost velký vůli. Už to taky tady někdo řešil,že dal na brko podložku pod pero z přeříznutý matice.Tím vůli odstranil. Dobrej nápad.Já to brko zase natahuju zpátky,aby bylo bez vůle. Spíš bych ale řek že to bude ten záchyt trysky. Může se jednat jen o nějakej čep co je kolmej na dráhu trysky a vyjíždí,protože není jištěnej.Třebas vypadl ten červík,nebo povolil se. Teď už to bejvá na zarážkách co se šroubujou v drtivý většině případů.Nebo segerovka vzadu na pupíku nedrží.....vodič trysky-něco ulomenýho atd. atd. atd. Jestli to jde zadem vyndat,dělaj to zadem,je to rychlejší a jednodušší.