od Kuban
Zdravím všechny nadšence, co se kdy v minulosti rozhodli, stejně jako já, jít hezky do plynu. Ve zkratce, jmenuji se Jakub, je mi 28let, aktuálně bydlím v Praze jakožto severomoravská veš, co sem byla dotažena jednou ženskou. Živím se jako konstruktér a jelikož toho sezení u PC už bylo moc, musím se začít hejbat, inlajny, airsoft atpd, je třeba to sádlo shodit dolů a pobavit se při tom, nu a tak nějak po těch 10ti letech co sem airsoft provozoval, bych se rád připojil ke skupince co si chce tu střelbu i trošku užít. Aktuálně vlastním mnoho zbraní od manuálních přes elektrické až po plynovky, nicméně pokud mám zmínit to s čím zde chci hrát, jedná se rozhodně o Glock 18c od WE s APS Carbine kitem a prodlouženou hlavní. Poté nějaký ten Dan Wesson 6" no a moje stařičká babička beretta M93R od Stti, již funkční leda na Semi. Výstroj ryzí woodland alá hulvát, neb za žádnou skupinu nehraju a popravdě, žádnou přehnanou military skupinu ani nehledám, už na to není tolik času co bývalo v dobách studijních. Tak snad nebudu pro komunitu problém a břímě :-) přeji všem co nejméně podchlazených zásobníků :-)