Re: Představte se prosím

Tak cavte volam sa majo pochadzam zo Slovenska z Košic 5rokov som hral s elektrikami , potom som vyskusal gbb zbrane a sa mi to zapacilo tak som presiel na gbb zbrane. Vlastnim M4 12,5 od GHK , AK47 AIMS od GHK , AUG A2 od ghk dokupil som nanu cqb kit je velmy dobra vyvazena , a teraz kupujem ak47 akm od ghk a sekundarku uz 2roky mam hicapu 5.1 od we a som snou spokojny .

Zdar vsetci, som Scotty , momentálne študujem na vyske a airsoft som začal hrat uz na pred 9 rokmi. Pred 3 rokmi som skončil , ale momentálne sa k tomu vraciam, nakoľko je to nieco ako ,,zavislost" . :D mal som viac zbrani, ale najviac sa mi osvetcili Elektrické zbrane , co sa tyká sekundárnych, plynovka to istila ( obzvlast na CO2) ma vacsiu využiteľnost ,menej finančne narocna a netreba stale plnit . Pre mna osobne su com zasobniky s real-cap (treba uvazovat, miesto toho , ze sa zahrá človek na ,, pohyblive gulometne hniezdo" ). Pri snajperkach u mna osobne prevladaju manualne. Snazim sa hlavne so svojimi zbraniami o to aby boli, co najviac ako repliky , ci uz zovňajšok, alebo príslušenstvom.

Nějak nechápu proč zde píšeš ze se ti nejvíc osvědčily "vrtačky", když jsi na GASAS portálu.
Pvt. Tomas Bokor
3d Force Reconnaissance Company 1967 - 1969
53.Pěší Prapor Pěchota Praha
ITRU - International Tactical Response Unit

Zdravim, tady NoobsRush. Hraju dohromady už skoro sedmym rokem. Rukama mi prošlo nespočet ruznych druhu zbraní s různýmy pohony. Hraju všechny možný scénáře. Od fora očekavam hlavně pár rad :-)
Momentalni loadout mam 50/50 plyn/elektrika

Ondra
Zdar plynaři sem z Prahy soft je pro mě už 9ti letá záležitost akorát sem mel teď rok a pul pauzu. V rukách už sem mel kde co asi jako každej ale jedno vim jasně
AEG už nechci vidět nikdy. M4 od WE už sem taky měl a když se teď chci vrátit k AS tak sou plynaři pro mě jasná volba!! Kvér je na cestě po 12tym si pro něj du.
Co očekávám od fora? že díky radám a vylepšovákům různejch borců tady udělám ze svýho kvéru zabijáckou mašínu od 7 - 35 °C ,že poznám pár novejch lidí
a zažil i nějaký ty speciální operace co se tu čas od času domlouvaj. Kazdopádně zdravim všechny a softu zdar

Ahoj Martin 27 let softu se venuji uz par let... po delsi odmlce a pauze jsem se ke konicku opet s nadsenim vratil... A rozhodl se vyzkouset neco noveho.
Takze plyn byla jasna volba kolovratky uz nechci ani videt.
Pokoukavam po we HK 416 a v zahranici po nejakych GPckach....
co od fora? jsem tu pro rady jelikoz mam ruce nenechave nic nezustava v zakladu :)

Ahoj! jmenuju se Jirka (25) a Jsem z Vyškovska. K softu se vracím po delší odmlce a elektrina uz mi moc nerika, takze jsem se rozhl stat se plynarem :) ocekavam ze zde najdu odpovedi na svoje otazky a az nebudu uplnej pleb tak jich snad taky par rozdam :D