Re: CG/VFC FNX-45

Tak musí ty šroubky být úplně přčesně jen v tom vrchním černém plátu, to znamená nesmějí jít hlouběji, než ty co drží tu krytku, jinak se vám nevrátí tryska. Kolimátor mi tam teda pásnul, byl moc i pěknej, ale čína je čína a tak blbě svítí, že jsem ho nakonec stejně sundal, protože zaměřování bylo rychlejší přes mířidla než přes tečku a to jsem to krásně seřídil tak, že byl stejne s mířidly. Škoda chce to něco co pořádně svítí. Jinak jsem si vyměnil na rukojeti dlaňovou část za hubenější a drží se mi to úplně ideálně, na to jak to je velká pistole. Navíc to je krásně rovný ve stylu 1911 a ještě líp to vypadá. Spokojenost. Teď ještě seřídit střelbu, ale neměl jsem čas seřizovat, dítě radši chtělo přes les jít k bambusákovi na zmrzlinu, než někde stát a koukat, jak tatínek šteluje pistoli. Tak snad zítra. Zatím jsem tam dal A+ gumičku a omotal jsem. Hop to má úpně klasickej na kolečko a plech jako je třeba WE Glock. Zajímavost na krabici tomuhle systému říkají BAX :D . Takže bacha Bax máte i Glocku podle Cybergunu :D . To je komedie.
Only in death does duty end.

No tak som to teda zložil dokopy. Bohužiaľ vietor bol proti a teda test nebol ideálny, zajtra to skúsim znovu. Dal som tam teda ML koliečko, T key , Autobot 60. Musím uznať, že rozdiel je viditeľný, pri použití 0.32g to lietalo pekne rovno, akurát to potom zanášal ten vietor. Nastavovanie je veľmi citlivé , treba sa s tým trochu pohrať. Myslím, že by sa kľudne dali nahopovať aj 0.36g ... Takže celkovo to dopadlo veľmi dobre, odhadom na tých 50m by nemusel byť problém trafiť postavu. :)

Čo sa týka toho RMRka, tak môžem potvrdiť, že lišta od Azimuthu sedí výborne. Sú k nej dodávané šróby, tak dúfam, že nebudú moc dlhé a nebudú škrtiť trysku, to viem. Každopádne zaujímavé, že si nedával ani mount. Všade to riešia s ním, tak niečo na tom asi bude, preto som ho objednal aj ja.
GHK-AK 105
VFC FNX-45

Zabzo,testni si na pistoli i váhu 0,4g.ML hopguma by to měla natáhnout a střelba se i zpřesní a to na větší dálku.Já běžně používám 0,4g na pistoli. Mám tak sjednocený střelivo jak úprto dlouihou tak krátkou.Vůbec se tý výhy neboj,Jakmile je tam hlaveň a hopguma ML mělo by to chodit líp jak s 0,32 a taky hlavně dál. Dávám taky deception ne autobot.Málo kdo tomu věří tý váze že to pistole zmákne,ale zmákne. Pokud máš na základu přes 95,0,3g koulí....taky by to mělo makat na nějakých 85-88 s 0,4g a to stačí bohatě. Trefíš i na dálku. A vítr tě tolik netrápí.

40 bohužiaľ nemám, snažím sa dlhu zbraň udržať cca na 100 m/s a to mám s 0.30. Kúpil som ale 32 , nech aspoň o kúsok sú lepšie výsledky. Ale mám doma aj 36, tak tie skúsim. Ako som aj písal vyššie , ta pistol úplne v pohode potiahne 36 si myslím , aj 40, skôr som nevedel či to nebude "príliš pomalé . Aspoň teda čo som sa dočítal , tak je ideálne mať na dlhej 100m/s s daným strelivom , krátku neviem na koľko treba držať :)
GHK-AK 105
VFC FNX-45

U nás sú limity a 120 s 0,4 je ďaleko cez...
Tak dneska som konečne bol s FNXkom na akcii. Kamarát tiež menil rovnaké diely ako ja a obaja rovnaký problém - zanáša to do ľava. Ide pár metrov rovno a potom urobí oblúk do ľava. Obidvom to iste ,čo teda náhoda nebude. Rozoberal som to akurát a Kukam že ten kľúč tam nie je úplne na presno. Ma určitú vôľu , no skúsil som to dať do roviny , este som ho mierne omotal teflonkou nech eliminujem pohyb ale ajtak to isté... Náhoda to nebude a ani vietor nie keďže dve rovnaké zbrane a úplne totožný problém. Skúšal som trosku skrátiť aj to krídelko na gumičke , lebo mi prišlo ze je dlhšie o kúsok ako otvor naň , no nepomohlo.
Nejaké nápady ?
GHK-AK 105
VFC FNX-45

Aha, tak to nepasuje uplne presne a bude to bax,pac cybergun je Kwc a ten dela bax. Kridylko zkrat aby se guma nekrabatila. Musi sedet uplne rovne. Ona guma to zpocatku udrzi,ale pak to zacne strilet blbe kdyz neni komora ml,ani hlaven ml. Nekdy je potreba predelat zamky hlavne jak u ratech co nema radiusek vubec je potreba pridelat radiusek jak ha hlavnich ml. Nenili to tak, guma po case odjede i s hkavni nebo bez kousek dopredu a vykon i presnost je v haji. To jsou velky prdelavky,je pak lepsi pouzit gumu pro tenhle system.. Resili jsme to na tusim vfc m4??-jako tu firmu na hopgumu. Komponenty ml jednoznacne nepasujou na tyhle zbrane tak presne a podle toho to pak strili. Kdyz mate ty hloupy limity vubec bych se nezabejval upgradem s ml komponentama. Na to stacej bezny dily. Nebo jen po domacku.

Ono Ja som pozeral niekoľko recenzii a komora to je klasická Marui pre VSR a ľudia tam davaju MLka. Napr v FNSku známemu funguje ML. A tu chlapi tiež písali ze davali ML. Ono aj keby som pootočil kúsok tu gumičku tak ako píšeš , je to dočasné, nikdy to nebude držať naveky. Ja som to nerobil kvôli výkonu , ale skôr kvôli presnosti. Strieľa to podstatne lepšie , no s tym ťahaním guli na stranu to je na väčšie vzdialenosti nepoužiteľné.
Este mi napadlo , keby som odrezal úplne to kridelko a dal tam tu hlaveň s gumou trochu "pootočenú"?
Len sa obávam aby nebol skôr problém v tom kľúči ak sa mi to iba zdá že je mimo os ta hlaveň s gumou.
GHK-AK 105
VFC FNX-45