Re: Představte se prosím
#292Super vitej a rychle kupuj. Na Anareusu nasladnili GHK akcka
Only in death does duty end.
#293Zdar-Vilda z Olomučan u Blanska.Momentálně jsem dalším majitelem SVD od WE se kterým se tu sere Aljoša :D tak sleduji situaci :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
#294Ja z pana sefa lamu jestli by nedovezl AUGa tak uvidime aspon ze nekdo sem to GHK zacina vozit potrebuju zasobniky do Tavora
#295Zdravím, jsem z Východních čech, kus od Hradce Králové, momentálně ve fázi mezi eletrikařením a postupným přesunem na plyn. Totální amatér, nerozumím ničemu a nikomu, momentálně vlastním GP M4 GBBR v Magpul úpravě, moje první dlouhá plynová.
#296Čau lidi jsem začínající airsofták.Zatím mam pouze elektriku,ale čím víc pronikám do airsoftu tím víc mě to táhne k plynovkám,takže sháním informace.Jinak Petrovice Ústí nad Labem
#298Ahoj, jmenuji se Josef M. a jsem ze Znojma, studuji ve Vídni a soft hraju uz víc než 10 let. Celou tu dobu jsem členem 4.BRN Znojmo se kterou jezdíme na akce několikrát do měsíce. Na plyn sem přešel před rokem a ničeho nelituji. Jak má kvér baterku tak to nechci do ruk :D Momentálně se věnuji i natáčení videí z akcí - Alpha4AS na youtube. Děkuji za pozornost ;)
#300Zdravím všechny,
jmenuji se Lukáš a jsem z Plzně. Airsoft hraju necelé dva roky, ale čistě jenom s elektrikou. V poslední době mě to ale táhne víc a víc k plynu a chci si koupit svou první plynovku, tak jsem tu abych se hlavně něco přiučil a našel kvalitní info :)
Díky!
jmenuji se Lukáš a jsem z Plzně. Airsoft hraju necelé dva roky, ale čistě jenom s elektrikou. V poslední době mě to ale táhne víc a víc k plynu a chci si koupit svou první plynovku, tak jsem tu abych se hlavně něco přiučil a našel kvalitní info :)
Díky!