4 krát jsem s M4 byl venku, nechal zmrznout psa a šteloval jsem hop. Pokaždý, když jsem šel domu se sklopenou hlavou a nelítalo mi to pořádně. Budˇ to krásně lítalo do nebe nebo s málo hopem pěkne bez rotace dolu. Tak jsem jel na akci a světe div se zabil jsem možná jednoho M4, druhej byl pistolí, která v 3°C plivala přede mě a nedokázala vystřílet zásobník ( WE 1911). No co poprvé v žívotě jsem zajmul víc vlajek než zabil lidí

Vystřílel jsem toho opravdu mraky, puška neměla nic proti nízký teplotě a pořád to tam ládovala pod plným výkonem. Problém nezvyklej byl moc velký zpětný ráz, který mi zabránil vidět kuličky v ACOGU, takže jsem ani v boji nemohl nějak mířit podle toho jak to blbě lítá.
Tak a teď závěr příběhu, přišel mi dnes krásnej klíč na AR15, kterým jsem barell nut povolil levou zadní a kouknul se do komory a na gumičku.
Takhle to vypadá http://bendercz.rajce.idnes.cz/VFC_M4/
Gumička má přítlak podobný jako Autobot od ML, jenže je oproti 70° opravdu hodně měkká, to by mohlo zapříčinit to štelování hopu, kde to přehopovávalo moc a pak vůbec, žádnej middle ground. ˇPřekvapivě VFC mělo svůj přítlačnej váleček jako omega od ML, ale ještě lepší, má větší plochu, je delší. Štelování hopu se provádí jako u WE AR15, kde štelujete imbus červík skrz tělo zbraně. Tady je komora bez šroubků a je zasazena v těle zbraně a zajištena barrel nutem. Ten červík na imbus odsouvá druhou část komory od sebe, která má na sobě takový náběh, který dělá páku přítlačnému ramínku. Mělo by to být hezky vidět na fotkách.
Vyměnil jsem gumičku za autobot 70° a crazy jet ML hlaveň, prdnul to dohromady a z okna testnul, sešteloval hop a nazdar bazar hotovo, lítá to krásně. Výkon 130-131 m/s na propylenu s 0,40g kulema a Npas je nastavený tak do poloviny.