Re: VFC M4

Já osobně bych se taky snažil to utrhnout ránou kladivem , povolit to musí , jinak nějaké velké násilí bych nepraktikoval , na Ar15 to asi půjde ale ty naše hračky jsou přeci jenom z bláta :-( , plamen bych na to taky nedal tyhle " kovový" materiály se rádi rychle roztečou . Jednou jsem takhle ohříval kladívko od revolveru a najednou během vteřiny nebylo :-( . Podle mě poklepávat tam a zpátky a povolí se to.

vietnammarine píše:Honzo, nechci radit, ale vis jak dopadli vsechny kvery, ktery si zkousel upgrejdovat... Uprimne mi je ty pusky lito, kor kdyz funguje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tady nezbývá než souhlasit :-)
Střílí to tak se na to vyser :-) u WE koupíš díl kterej zkurvíš hned , ale tady budeš dlouho bez M4

Já teda musím říct, že u g28 jsem měl stejný problém, a neměl jsem doma klíč na Povolení. Koukal jsem co stojí novej díl - prd. Takže jsem díl obalil hadrem proti poškození, vzal sikovky... a stejně to nešlo. Bylo to tak pevně, že jsme to museli povolit ve dvou. Jeden držel tělo, a já to páčil těma dlouhýma sikovkama...
KWA MP9A1

Jo ve dvou by to jít mělo a na sikovky jde taky nasadit roura,ale je lepší trh-ta rána kladivem.Držim palce Honzo,hlavně to prosím tě nezkurvi. Vietnamarine má pravdu. :) ještě něco sem tam zkurvíš a pak už budeš v poho. ;) neboj.

Jasně,zcela nepochybně je tam nějaký lepidlo a je to srostlý,jakmile to utrhneš,už to jde.Ale samo že to votráví,páč máš strach co upadne,co urveš ještě navíc,případně poškodíš a kde to pak vezmeš když tu na to nic není.Trochu cit a jít to musí.Všechno jde jen deštník v prdeli neotevřeš. :lol: a malí děti se musej vodit.Tak to když tam nech na morise,tam to zkurvíme všichni.A těch radilů a kecalů co tam budeš mít kolem.To se taky dobře dělá když ti někdo čumí na hrabky a má k tomu chytrý připomínky. :D

Vlastně když na to myslím, oni mají takhle debilně přilepený všechno. Moje puška měla ještě první generaci trysky ( což je pro mě věc nepochopitelná, dali tam první generaci když už na světě byla druhá generace s npasem) no ale každopádně - abys vyndal trysku musel si vyšroubovat takový šroubky :D a ty tam byly tak přilepený, že to prostě ven nešlo, strhnul bych hlavu šroubu. Ještě ty šroubky neměli něco za co jde zabrat jako je torx, ale obyčejnou křížovou hlavičku. Tak jsem to tenkrát poslal do Anareusu ( na radu člověka s hk417 - tomu se povedlo tu hlavu strhnout a tam mu to opravily, takže s tím měli zkušenost ) a museli celou tu přední část závěru s tryskou dát do vařicí vody aby povolilo lepidlo a pak to vyšroubovat... já to s tou vodou doma zkoušel a nešlo mi to :)
KWA MP9A1