Re: VFC (umarex) G28/HK417

No paráda.Jestli je ten let kule opravdu takovej jak má bejt,nech už to na pokoji. Deception je dneska nejlepší hopguma co je k mání. Je fakt hodně citlivá na štelung, montáž,tvrdost.Když maká jak má, je úžasná.Jestli maká správně poznáš při tom letu kule. A 70m je dobrý,když trefíš.Pasuju gumku pod lupou,pak neuděláš chybku.Když to nesedí,je to někde jako natažený a někde nahrbený,nelítá to pak dobře.A to se dá poznat taky na tom letu.Měřák neřekne o tomhle vůbec nic.

Ale fakt je sranda že guma co funguje všem, tedy ta delta mi tam nesla vůbec, ale tahle tam jde super :D
Jediný čeho jsem si všiml - je to dost náchylný na plyn v zásobníku.. cca 2 zásobník už to nedokáže udržet závěr v zadní poloze. Predtim se mi to nestalo, až teď. Jakoze už to nemá dost síly aby to dotáhlo do konce po vystřelení poslední kuličky.

Možná to vyřeší silnější pružina na kladivku?
KWA MP9A1

Mě ta delta nefungovala taky a třeba Beranovi zase nefunguje tahle Makaron :o ale tam si myslím že to není gumou,ale něčím jiným.A to máme WE.
Tak teď už je taky zima docela,tak ta rozpínavost možná....Kladivo -pero na kladivo jen rychleji a víc otevře ventil,tam bych snad nic nedělal.Jestli máš těžkej závěr,odlehčil bych a nebo jemnější-zimní pružinu na závěr.Ono teda propylen třebas už na druhej rohlík-nabití kulema není moc kapacitní,dá tak ten jeden a kousek.Jak u který zbraně. Je to tedy tak,že závěr nezajede až za záchyt žejo. Tak snad jen tu vratnou pružinu polaborovat-třebas sundat podložky jestli tam jsou a nebo stačí vyleštit pro lepší běh.Případně dát tu zimní pružinu.Taky možná že se to teprve zajíždí a postupem doby se to zlepší-což znamená vyleští se to samo.