Re: VFC (umarex) G28/HK417

To je bohatý na 0,4g,mělo by tam bejt teda, kolem 130 touhle kulí a nejlíp je 125,nebo rozmezí 120-130 na čtyřku kuli.A taky tačí pod 120,nějakejch 114-117 to unese.Důležitý je tu kouli roztočit. A to je vidět na dráze letu jestli se točí nebo ne. Chrono není všecko,důležitý jak to lítá při bojovým nastavení a samo zásahy.Postavu na 70m bys měl trefit. A to nejspíš trefíš. Je smůla,že na tyhle verky nic není.Mohlo by to bejt ještě lepší.

Tak mám dilema :( v pušce je teď maple leaf decepticons, a nelítá to vůbec špatně. Ale všichni co mají HK417 mi doporučuji Maple Leaf delta. Má cenu to zkoušet ? Ono člověku pak v hlavě vrtá jestli by z ty pušky ještě něco nedostal žejo :D
KWA MP9A1

Tak těhle věcí se taky bojim :D Teď mi tu leží gumička a hlaveň do SCARu a před víkendem se děsim do toho lézt, protože jedeme na akci a střílí to obstojně. A přitom nová přesná hlaveň a deception gumička z toho udělá laserový ukazovátko, ale nic neriskuju :D
Only in death does duty end.

Dejte to tam chlapi,vemte lupu a žádnej spěch,pinzetkou porovnáte. Deception je lepší a s new hlavní to bude paráda střílet.
No a Spitfire pokud neodzkoušíš,nebudeš vědět, to má Honza pravdu. Delta by tam měla jít kousekl líp a není tak citlivá na naštelování.Když nebudeš spokojen,vyměníš to.Jediný co je blbý při tomhle,že pokud je gumka už vymáčklá na určitou polohu a hlaveň,už nikdy ji nedáš zpátky tak jak byla.nikdy.Nechávám ji odpočinout nějakej den aby se dala do původního tvaru a stavu-tak nějak a pak ji tam zas vsunu.Ale někdy to prostě neklapne a střílí to úplně na prd.Musíš dát novou.

Já vím,rozumím,ale nechával jsem to po montáži třebas tejdení-14dení pak rozebraný 3-4 dny,požmoulal v prstech jako do kulata a nechal bejt. V hodně případech se to povedlo.Jen když je montáž starší tak půl roku, rok je potřeba dát new hopgumu,ale když to tam máš tak,že to tam moc nepásne,nelajsnu si říct jestli se to povede i u tebe.A podle mě je to jen zkušenost od lidí co tam tu deltu maj.Deception lepší je na 100% než delta-natáhne dostřel i zlepší přesnost než delta,ale zas tolik rozdílu tam nebude.Je to na tvým rozhodnutí,jestli jsi spokojenej nech to tak.Jenže člověk nikdy není spokojenej co? :lol: Vždycky může bejt něco lepší,rychlejší,přesnější.....

Tak jsem tam dneska dal tu ML delta gumičku. Natěšenej jsem šel střílet, a ono nic. Nebo né nic, ale nešlo mi to nahopovat, dostřel byl naprd, ale hlavně každá cca 4 kulička z hlavně jenom vypadla, nevyletěla.. Zkoušel jsem gumičku přerovnat a tak, a nic. Tak jsem tam dal zpátky Decepticons a ejhle - najednou to střílí báječně :D teda neměl jsem možnost tu decepticons zkusit na uplně celou vzdálenost, ale na cca 70m to letí rovně. Krása. A vypadá to že už to ani nedělá ty blbosti že pár kuliček ze zásobníku letělo například moc nahoru nebo dolu.
KWA MP9A1