od pym
No možná nepatřím mezi lumeny kvantové fyziky, ale co píšeš není až tak pravda. Spousta,věcí pro WE atd nefunguje na HK 417. Prošel jsem dost fór a snažil si udělat obrázek, ale o A plus jako dobrý hlavni ani zmínka. Neznám celou jejich produkci, ale proč bych si měl do kvéru s mosaznou vnitřní hlavní cpát zase mosaz to nevím, jelikož to bude trpět tím samým co ten originál. Jako nejlepší byly označeny PDI, Prometheus, případně levnější varianta Madbull.. Jako nejlepší varianty 6.03, nebo 6.05. Gumy s nejlepším hopem, ML, Systema, případně PDI, Mabull. Ale to je ono nikdo to nemá, ale všichni píšou, že už je to vyřešené. Není. Ten kvér má spoustu věcí jinak, proto jsem si myslel, že tady najdu řešení či lepší nápad než mám já nicméně asi se toho nedočkám. A propos za fota se omlouvám, asi jsem si v pravidlech nepřečet maximální velikost a ten chat 8Mpx fota očividně nežvejkne. A co se týká úprav hlavně jo jde to udělat asi z čehokoliv, ale soustruh doma nemám a pižlat to v ruce nechci. Navíc každý zásah do srdce kvéru, což hlaveň bezpochyby je nepřinese nic dobrýho, obvzlášť co se akurátnosti týká. Takže když to shrnu jde mi o konkrétní detail nikoliv obecné věci, kterých je všude dost.
Sent from mTalk