Re: VFC (umarex) G28/HK417

No kdybych si to přečet normálně tak to vidím jak je to s tím puškohledem. :lol: S vypnutým hopem nějak moc nic nepoznáš,nastavuj bojový hodnoty,to řekne mnohem víc.A bojový střelivo.Po nastavení a zastřílení teprve měř.Pak to má smysl. To je jako bys tam dal střelivo 0,2g z toho nic nikdo nepozná a nemůže soudit.

No podívej, ono to totiž bylo tak ze když jsem hop trochu přitáhl tak to pak lítalo moc nahoru. Třeba z 10 kuliček letěli 2 dobře a zbytek nahoru. Po vystřelení cca 100-200 kuliček už to bylo naopak - z 10 kuliček letí cca 8 rovne. Jinak přišel i puskohled, tak hodím fotku.

A určitě musím objednat 0.40..
KWA MP9A1

No právě furt řeším problém s tím hopem.. jak to trochu zmáčkne tu gumičku. Ale věřím že ted s tou ML gumičkou to bude jen o zaběhnutí, protože v průběhu dne s přibývajícíma výstřelama se to o dost zlepšovalo.
KWA MP9A1

To si nemyslím,ML guma je na flat hop a přítlak jako flat řešenej není,ono to asi nějak střílet bude,ale mohlo by líp s ML.V tom případě bych zkusil jinou gumu páč tohle je zase jen berlička. To je fakt smutný.

Takže guma se zajela - už do tý zdi co jsem dával fotku naráží bez poklesu nebo povyskočení kuličky - přesně jak si psal vete, letí rovně, pak lehce poskočí a spadne. Jen vidím že kulička letí stále moc rychle, chce to ty 0.4 kuličky, mám je na cestě. Díky za rady.

Pro potěchu oka už hodím fotku i s optikou :D

Obrázek
KWA MP9A1