Testy s 0,4g municí dopadly jakž takž,ale rupla mi tryska.První tryska co rupla jen při střelbě u CO2 glocka marui.Nejspíš je to delší dodávkou plynu-delší a hlubší ochlazení a následný zteplání-bylo celkem teplo o víkendu a následně opět zchlazení a tím i zkřehnutí-pnutí materiálu.Výsledky jsou víc než dobrý-střílel jsem směrem do kopce a to dost prudkýho kopce aby to podle mě bylo objektivní a naměřil jsem 10m pásmem-takže nějaká odchylka asi bude,dostřel 87m koulí 0,4g,koule 0,36g,033g,0,32g, i 0,3g lítali ještě dál,ale už ne tak přesně.S 0,4g jsem sem tam ten sloup el.vedení trefil,s lehčím střelivem to šlo jen kolem. A to jen tak z ruky,bez kolimoše,nebo optiky.Kupodivu plynovka G17 od WE to dávala taky tak i když má skoro o 20m/sec nižší úsťovku.A tady teda nevím,jestli to bylo do toho kopce správně.Ještě bych to chtěl vyzkoušet na úplný rovině,ale zase kdyby mě to mělo stát další trysku......

No a když mi praskla tryska,tak se na to budu muset asi vyprdnout.Takže 0,4g střelivo to zmákne,bohužel střela je tak pomalá,že sním housku se salámem než to tam dolítne. Elektrickej sloup byl ten menší dřevěnej co ho jistí takovej betonovej slopek vedle.Tudíž cíl byl jen velikost toho betonovýho sloupku-jako na výšku a průměr-šíře obou sloupků-to tak vychází zhruba na postavu člověka.Kam to šlo,mi bylo fakticky už fuk,páč jsem měl co dělat tu střelu vidět na tu dálku.Tak zhruba 3-5 zásahů na zásobník.Zásahy jsem nepočítal,ale pokaždý jsem jásal a jásal jsem docela často

jako s 0,4g,pak bylo po jásání,ale 0,36g použitelný jsou,ovšem mám jen zelený a fakt jsou hodně blbě vidět. S každou municí 2 rohlíky jsem dal.Takže jsem s Glockama skončil.Ještě chci dát do kupy povídání o upgradech-co dát či nedat na Glocka. S tím budou potíže,páč opřít se mohu jen o měření na hradle a to není to pravý ořechový.Ještě použít dostřel by se dal.Ale fakt nevim jak to sfackovat,neboť s upgradu-věcí-součástek nepomáhá skoro nic.Nárůsty jsou tak nepatrný,že skoro nejdou měřit-alespoň na mým hradle,nebo metodou co se to běžně měří.Takže dilema jak to sepsat objektivně. To budu muset ještě promyslet a s někým bych rád prokonzultoval.Někde to může fungovat a někde prostě ne.Tak nějakej zkušenej pistolář,puškař na konzultaci by se hodil. A nehlašte se všichni jako vždycky