No fakt jsem čekal víc.I u toho CO2 jsem čekal víc.Ale jednak jsem měl málo nabitou baterku u měřáku-u mýho měřáku,ke konci už to přestávalo měřit-nebo měřilo to vyloženě hovadiny-nabíjel jsem jen 10min asi a normal,žádný rychlo a určo ten hopík.Byl štelenej na G18 a G35 ty dávaj míň díky tomu úniku plynu na ruku.No a abych teda pohár hořkosti vypil do dna,tak u WE G17 to trošku na tu pazouru taky prská při tom tlaku.

Jediná ta maruika neprskne nic.Nejspíš ta kulatá tryska pojme tím gasroutem víc plynu a líp i těsní.A to zrovna na tomhle zásobníku na kterým jsem to měřil není gasrout 9míč

.Díra je tam mnohem větší než u WE...mnohem ne,ale větší je. Musím to oměřit navzájem jak se věci maj.Možná probrousit ten vstup plynu do trysky by neuškodil.Vzal jsem si to včera do Třeště na služebku,našel jsem tam krásnej les na zkoušení-hnedka za zámečkem do leva nahoru do kopce asi 3km a paráda les,sice tam pršelo a bylo jen 9C,ale střelba byla bezvadná.Dal jsem 2 rohlíky a tradá zas na přednášku,ale jsem spokojenej jak to střílí,jenom ten fofr je fakt divnej.Prostě s tím co vidíš v terénu to nesedí zas na měřáku.O víkendu vyřeším.Možná to nebude tak lehký jak jsem si myslel,ale to se ukáže.Kdyby ta G17 od WE dala těch 122,tak jsem spokojenej,páč s maruikou nevydržim dlouhý přestřelky,nebo dlouhý jo,ale ne s častou střelbou.Je to taky o stylu boje. Jdu s pistolí kupředu když můžu a pálím jednu za druhou.To prostě CO2 nemůže dlouhodobě ustát.Plyn v pohodě.Když bych byl statičtější tak to taky půjde.Jsem spíš zvyklej útočit než bránit.Mě totiž děsně štvou zasákávači.Někam se zasákne a vydrží tam celou přestřelku na jednom fleku.Tak se tam snažím dostat s granátem a pokrejvám se sám. A to s CO2 velice těžko zmáknu.Leda s uzi. Tý je to fuk kolik dám ran. Ale pistole jsou fakt jiný.Vrtá mi to hlavou.Asi jedině díky tomu materiálu co se stačí ochladit.V pistolích žádnej skorem není oproti dlouhejm zbraním.Tam to foukne a je to celý studený.Ale na druhou stranu,zas je člověk chytřejší,sice je mi to k prdu,ale zas vím víc.

Oměřím ještě i s 0,3g a budu vědět.Vůbec mě nenapadlo,že to s pistolema BUDE O TOLIK OBTÍŽNĚJŠÍ NEŽ S DLOUHEJMA PLYNOVKAMA...na druhou stranu,když bych pistoli bral jak záložku pouze,zhruba do těch 30-40m a jen 0,3g kulí,tak je to až kam.

No a to jsem byl zprvu rád,když jsem cíl občas zasáhnul na 20m.....

teď je mi 50m málo.