Takže to dělaj u všech pistolí jo

a sakra proč? že by opravdu z důvodů delší výdrže........

nižšího opotřebení? to jediný se nabízí.....snad asi....a pozoroval jsi nějaký změny když se to upravilo? Jako na netočení.Já teda ne.
Jinak mám ošetřeno,recoil spring je silnější pro co2 použit z ACP,ten utlumí a vrací hodně rychle,double dávat nechci-nezachytává se pak závěr při poslední vystřelený,ale je velice přijemnej na střelbu a ještě rychlejší než jednoduchej recoil, je to vlastně s buffer shockem...bicí pružinka je silnější už jen pro CO2 na otevření ventilu,tahle pružinka vlastně nepřidává,nebo nepatrně ano,ale je určená spíše na vyšší teploty a vyšší tlaky když je horko a plyn má velkou rozpínavost,tak aby kladivo ten tlak přetáhlo spolehlivě.Ale tam laborace bude,není potřeba tolik plynu,použiju s GD zesílenýho a mám i další....to nějakej čas zabere.
Ložisko bych dal jak na kladívko tak na tu tyčku.Na kladívko přijde-teď tady nejsou a tak čekám až tu budou,musim koupit tak 3-5kousků to je výborná věc.Ložisko na recoil jsem zkoušel vyrobit,tady taky není,což je špatně.A s domácí výrobou se mi to moc nepozdává.Tlak je tam velikej od toho pera,špatně se to točí i tak...ale myslím že smysl to má.Až seženu,dám to tam,to nebude na škodu.Taky jich potřebuju víc.A už jsem zalaboroval s hlavním ventilem,Měl jsem tam vysokoprůtokovej-homemade,jde tam bez úprav tovární na CO2 a a ještě laborace s pružinou na tomhle ventilu bude.Práce dost,ale nevadí mi to.Je čím se zabývat.V pistolích se dá hrabat každej den někde třeba v koutě.nepotřebuju moc prostoru a nic moc hluku se s tím nenadělá.U dlouhý zbraně je potřeba prostor.....