Včera jsme byli testnout u morise Jekubovo M4 ratech a tak jsme si užili srandy....
A krom novejch komor co vymyslel T-Dog,musim ho prásknout a běžte se podívat na to dílo.Stojí to za to.Jestli jste viděli někdy díly od pro-win,tak tohle je vyvedený ještě líp.Někdo by mohl namítnout,že i když je to krásně zpracovaný,tak povrch-zpracování nestřílí,ale tohle ještě ke všemu funguje.Fakt nádherná práce.Budou v prodeji u morise a doufejme i jinde. Ratech by se styděl za svoje díly.
Tak jsem si s sebou vzal ještě právě dokončenou maruiku Glocka G17 jen tak si picnout.Neměl jsem tam ale snake eyes,což nevadí samo.Tentokrát z toho střílel Jekub a pak taky Stevo. Dá to z malý jednorázový bombičky CO2 7-8g 28ran,ale už od 20tý je znát malá síla i kapacita plynu.Což stačí, nabíjím do boje jen 18 jak u originálu.... 12gramovka to srovná a bude tam tak 30-35ran z čehož 20musí bejt super.Tedy v teplým počasí.Jsem spokojenej.Co mi ale vyrazilo dech,že jsem se dostal jen o půl metru za sekundu míň než mnou upgradovanej Glock na CO2 od APS!
A to ještě kulí 0,32g! Marui Glock dává 107,5m/sec kulí 0,32g. Dokonce měl i nějaký shodný čísla ve stejným fofru....Poslední 3 rány před vyfouknutím plynu byly ještě nad 90m/sec. Stevo nedůvěřivě broukal,že to jde úžasně rovně ta střela...To je docela dobrý ne.Tohle plynem nikdy nedám.Jo, je to stále málo,musí se těch kýženejch 130m/sec aspoň tou 0,3g kulí,ale to je nejspíš nemožný se stávající dýlkou hlavně 97,5mm. Nic méně mě to pořád nutí k hrabání se v pistolích,vyzkoušet,zda by z toho nešlo ještě kousek víc.Bez prodloužení hlavně samo.Jenže když člověk nemá dílenskou kapacitu....všechno na koleně...
A ještě musim prásknout Lukýna. Má na svoji M4 WE bez upgradu-pouze vyměnil hlaveň za ratech 6,01mm a hopgumu A+ 144m/sec 0,3g kulí.A to je samo pobídka,tam vyzkoušet ty 0,4g.Akorát ne kingy.Fakt je lepší kingy vynechat,skoro jsme je nemohli protlačit ven zpátky,hrozí jak omlácení komory a trysky,tak zničení hopgumy a Jekubovi ruply ty dvířka-nepochybně díky kulím.Ale to jen tak bokem.Počítám že by mu to mohlo dát přes 125m/sec touhle kulí.Otázka je,jestli mu daj ventily tolik plynu,jak v zásobníku,tak v trysce,aby to zbraň zvládla.Ten chytil ale dobrej kus.Tak měřte a zkoušejte,má to smysl a nemusí to stát taky moc peněz,aby jste měli doma super gun.