podarilo sa mi kúpiť bazárový KWA Kriss Vector od jedného Brita. Ešte pred kúpou som bol oboznámený s technickým stavom. Nefunguje streľba dávkou, čo je podľa bývalého majiteľa otázka investície 10€ do "dávkového" prepínača streľby. Zbraň som včera odskúšal a funguje presne ako popisoval. Zásobníky podávajú krásne, plyn nikde nesyčí, ani pri výstrele som nepostrehol nejaké oblaky plynu či prskanie v kvapalnej forme. Mám však problém s fps, ktoré sa stabilne drží v rozpätí 295-305fps s powerup tlmičom na 320-325fps na ProTechu. Čo je pre mňa príliš nízka hodnota.
Keďže sa jedná o zbraň z UK, tak som si skoro istý, že tam KWA dodávalo nejakú upravenú verziu so zníženým fps. keďže normálne má mať Vector okolo 370fps a s powerup tlmičom sa to má blížiť k 500fps. Nemá niekto skúsenosti s úpravou tejto zbrane, čo by som mal v nej vymeniť, aby šiel výkon hore, tak ako by mal správne byť? Ideálne aj s linkom na daný diel, ktorý by som si mal kúpiť.
Viem, zbraň sa už nevyrába a zohnať na ňu diely je nadľudský výkon, ale láska je slepá.