Včera jsem si rozložil ty věcičky co mi nechal Vietnamarine na škorpa....jako nechtělo se mi,práce jak na kostele a taky abych tam něco nepoondil....no ale když je to doma....

Tak závěr-nosič závěru je nějaká ocel,těžký jak prase,ale krásně zpracovaný,sedlo to jak prdel na hrnec.Ta mosazná-bronzová blbost co drží hlavu pístku,tak tu jsem tam ani nedal,páč jen zvýší váhu celýho závěru,ale pasuje to tam bez problémů.Hotovej jsem byl z toho zvýšenýho hmatníku.Taková kravina,ale jak se ukázalo později,velice příjemný.Nacpal jsem to dovnitř,ale bez hlavně to bych dělal až do rána a měl za to,že půjde kadence do prdele,ale ani omylem díky těm trubičkám na recoil.Zas taková blbost a maká to.

Tedy dal bych tam raději buffershock k tomu a trubičky zkrátil,ale to už je asi mlsání.

Dal jsem 3 rány semi a okamžitě jsem měl mnohačetnej orgasmus

kopalo to jak divý. Dal jsem dávku a orgasmy šly rychle za sebou v těsných sledech.

To byly šlehy a ten randál!!!No ale pak ve mě hrklo "do prdele vždyť je ta kastle plastová!!!" za mě vylítlo.No nic to neudělalo když jsem to prohlíd,doraz brk je z nějakýho kovu a dorazovej nos taky a ještě má ten konec z ocele jak na něj dosedá závěr..."ale nějak se to hejbe" si vrčím....tak jsem přišel na to,že i když ten zpomalovač kadence co je u originálu tady má taky nějakou funkci.Já to měl dorvaný až na doraz,páč jsem za ty očka měl provlečenou parašňůru pro nošení,držení,přehoz přes rameno atpod.Sundal jsem to a točím s tím štelovadlem......tak nepoznal jsem uchem jestli to ubírá nebo přidává kadenci,řek bych stejný-blbec mě nenapadlo dát to na měřák hradla

ale měnilo se to u zpětnýho rázu!! A orgasmy se opakovaly.

Když to povolím,jde to jako do ruky ten ráz a zbraň se tak typyicky škube jak při orígo střelbě.To prostě nemá chybu.A k tomu ještě ten zvýšenej hmatník-stačí jak u 58ičky prostě jen zatáhnout za jeden a je to natažený.Neuvěřitelně rychle se to dá obtáhnout než za ty 2 originál.Tak udělat se to dá i s těma co tam jsou,ale tohle je mnohem rychlejší a pohotovější.Moc vtipný.Přebíjení je jistější ne jen rychlejší.Moc nerad jsem to pak vyndal.Dělal jsem opatrně abych ti to chlape nepoškodil a nepoškrábal,ale je na tom vidět že to běhalo,závěr je drobet šoupnutej,to prostě poznáš.Jinak je to super,žádnej škrábanec nebo odřenina.A ten pocit je k nezplacení.Jediný blbý je,že ten závěr je pak tak těžkej,že to žere plyn.Na zimu bych to neodporučoval,ale ten pocit je snad lepší než ze zvonivýho záškubu inokatsu.

Spát jsem šel až pozdě po půlnoci a určitě jsem sebou ještě v noci házel.

Pro efekt a pocit je tenhle upgrade super.Nic to nepřidá na měřáku,ale akci si užiješ i kdybys nikoho netrefil.Ten nos na to štelovadlo má jako průhyb a tak to jde přes tu tyčku a pero přímo do dlaně a nebo teda jen dozadu když utáhneš-alespoň mě to tak připadá.

Fakticky museli mít pro konstrukci ten originál škorp od Rybáře před sebou.Moc pěknš to udělali.Pak záleží jak si to štelneš co je pro tebe nejlepší.Mám tam ještě většíé binec než ve středu.Přes víkend už musím něco uklidit abych se tam hnul a když zbyde čas,ozkouším tu hlaveň.Na to chci fakt klid,vždycky se mi potí prdel když to dělám,ale tahle guma se zdá tvrdší než je originál.No třeba kecám,uvidíme.

Tak moc dík za pěknej večer.Sice jsem se moc nevyspal,ale stálo to za to. Takovejhle orgasmus se ženskou nezažiješ.

Ještě taková blbost...držák per na konci co je u recoilu,je z plastu,tak tam bych docela starost měl,jestli to nepraskne při těch prdách po upgradu,to by možná chtělo taky kovový-nebo provrtat a dát jen jako závlačku-čípek...nemá se to kam hnout,je tam žlábek-důlek,tak by to nemělo vyskočit.To je jedna ze slabin co tam je,aspoň podle mýho+ty plasty.Vono mě ještě něco napadne,zatím jsem stále v rauši,musím se na to kouknout taky kritickejma očima.