No,vyndal jsem škorpa a málem dostal infarkt.Na lučíku visela vysačka a na tom KWA! A byl jsem otrávenej. Prozkoumal jsem krabici a tam zase KSC? Tak snad je to skutečně KSC.Moc nic hejbat nešlo,ale pak jsem na to přišel co a jak.Udělal jsem rozborku a namazal.Nemusel jsem bylo to dobře namazaný.Ale tak něco jsem udělat na tom musel.

Moc to necvaká,je to takový no jako syrový-nový a celej zvuk je jakoby skutečná zbraň.Moc dobrý.Na co jsem nepřišel,tak kam se dává ten řemen co se k tomu prodává jako na orígo.To fakt nevim a nedám na to asi taky nic.Otestoval jsem orígo koženou sumku na zásobníky...no to je vopruz teda,úplně jsem zapomněl,že takovejhle verk podobnej jsem na vojně nosil na 58ičkový rohlíky.To se nedá.Použiju nějaký mollový,jde to tam super.Horší to bylo s pouzdrem na zbrań.Nic co by vyhovovalo jsem nenašel....až teda padl pohled na orígo beretí futrál 92F......párkrát,no aspoň hodinu jsem přesušoval a balil škropíčka...až to tam padlo.Samo bez zásobníku.Ale sedí to tam skvěle.Jako by to ty amíci věděli že je to jak ulitý na dost druhů zbraní.Takže futrálek mám.A mollovej. Taky se mi už povedlo ztratit ten čípek co je potřeba k rozborce a dost mi dalo zabrat než jsem ho zas našel.To je furt do kola.

musim zas uklidit bordel kolem,páč pak to přehlídnu, někam to zapadne....

No ještě střelbu zkusím a bude vystaráno.Nejspíš škorpa ani nebudu tahat ven do bojů,přijde mi ho škoda,je moc krásnej na to aby se někde kurvil v přestřelkách.Na to stačej WEčkový mašinky.

co kdyby se mu něco stalo.Po pravdě práce je to fakt super,vůle skorem žádný,pojezdy choděj jak po másle a na co jsem koukal tak na to brko na kladivo.Je to úplně jiný brko co se dává jinam-do Glocků,tak tam by se dalo,páč je to jako vinutá pružina schovaná v trubce a jezdí na tyčce...tak možná i podložit,případně silnější někde schrastit a problém s propylenem by mohl být lehce vyřešen,ale zatím to nevím s určitostí. Zbraň se velmi lehce a pohodlně dá držet i jednou rukou a určitě i vést střelba.Velká nevýhoda jsou mířidla.Na ty prostě nevidim,dlouho to hledám a ještě hůř s otevřenou sklopkou.To nenajdu vůbec.Nejde tak o pohodlí,to je se sklopkou úplně v pořádku,ale není na to vidět.Mířidla jsou moc blízko u sebe,zářez nic moc velkej a když je málo světla,tak cíl se záměrnou dám do kupy tak za hodinu.

Ale taky s tím nic dělat nebudu,žádnou bílou barvu,žádnej rámeček.Nechám to v originálu.No a koukal jsem jak na to udělat svůj tlumič....a taky na to kašlu,vezmu ten orígo k tomu, páč bastlit na takovou nádheru něco doma na koleně je zločin.Ale tlumič budu na to chtít určitě.Ještě popřemejšlím o tom závěru až vyzkouším střelbu a taky o tom silniči na zpětnej ráz,páč počítám že tady nebude jako všude u KSC. Nepřítomnost dřevěný pažbičky je teda dost špatná,ale ta v upgadu je.Sice o dost víc klouže v ruce,ale vypadá to naprosto autenticky.I ty natahovací čudly by se mohli dát když už to někdo na to vyrobil....samozřejmě testovací střelba taky ukáže zda bude třeba hopguma A+v KSC zbrani-glock mi to zatím moc neštymovalo jí tam mít a tady to vypadá taky dost slušně.Tryska kupodivu má zpoždění,což u glocku není.Třeba bude stačit jen obalit teflonkou.Co říct na závěr? Jsem spokojen prostě.Zbraň s krabice je moc dobrá už jen na pohled.A je česká.Je tam číslo,dokonce zkřížený mečíky i ty číslíčka na hledí pro vzdálenosti... velice vtipný.V podstatě není co vytknout až teda na tu střelbu co se ukáže.Jsem rád že to mám.No a vlastně už mám všecko co jsem chtěl.Už po žádný jiný zbrani netoužim.Leda by ji někdo vyrobil.Nebo o ní zatím nevím.