Zaplať pánbůh za ně.

Jinak jsem vyčistil M93r, promazal a chodila krásně, vystřílel jsem zásobník a zase se začla zasekávat. Tak jsem koukal kde byla chyba a byla u kladívka, tak jsem začal pilovat a krásně jsem to upiloval a závěr zase běhal krásně. Tak jsem zase zkusil full auto a stejně se to začlo zasekávat. Cestou zpet te závěr nemá takovou sílu, aby ramínko trysky vyšťouchlo/podalo kuličku ze zásobníku. Tak bud jestě vylepšit chod závěru jinak, nebo pomoct tryste, aby lehčeji vyštourávala ze zásobníku kuličku, tak jestli ten konec trochu nevzít pilníčkem. Ještě to promyslím, dneska už to nechám smrdět a uvidíme zítra.
Jinak ta Beretta fungovala bez problému ze začátku, ale už jsem z ní něco vystřílel a vypadá to, že si to začíná všechno sedat. Problém je, že závěr je sice nějakej pochybnej kov, ale ten spodek je plast a ne plast Glockovej, ale takovej víc šmejdskej. Vůbec v to nemám důvěru. Jako za 4k bych čekal více hudby. Uvidíme co moje jalový ruce s tím udělají. Takže spíš bych zatím odrazoval od koupě. Kdyby člověk mohl koupit celokov, tak je to paráda.
Only in death does duty end.