To souhlasim,já to ještě na hradlo ani nedal.V poli poznáš víc než na hradle a taky bych tam nějakej upgrad chtěl,ovšem kde nic není......pro tebe naprosto ideální zbraň.Já ji vezmu k morisovi tak si ji odzkoušíš abys věděl.Teda nekope jak má maruika na CO2 to ne a nebude mít ani ten fofr,ale když by člověk potřeboval honem honem něco slušnýho mít tak jen asi tohle.U WE můžeš čekat poruchu kdykoliv,maruika je slabá a tak jedině tohle.
Socoma dodělej.,ten musí chodit 0,3g kulí přes 110m/sec.Spíš bych z toho chtěl víc vydolovat.Uvidíš vyplatí se to.S pistolí se daj dělat dobrý záškodnický práce.
Tentokráte jsem nebyl tak vyřízenej jak minule a to jsem s sebou ještě pěkně praštil při přesunu,jak jsem přebíhal tak jen tak kouskem oka jsem zahlíd dobrej strom....ale byl to jen keřík a jak jsem se opřel, tak kmínek mě neudržel a už jsem letěl do rokle,točil jsem se jak vrtule,přilba na křivo i brejle,prdlajs jsem viděl,sahám na fast magy,jako že rohlíky jsou v tahu asi,ale všecko bylo na místě,neztratil jsem nic,narovnám přilbu brejle ,koukám se kde je kdo a už jsem jí měl.Zase na prstech já to tentokráte odsral jen na prstech.

Chodím moc blízko k enemy a to se trestá,zapomínám že už nejsem ten rychlej mladej kluk jak před časem

Já toho snad nenechám ani v 70ti.