Jo přišel jsem na to, nebyla to hlaveň ale pružinky co tahají trysku zpátky - jsou vidět na fotce. K té nové trysce byly i nové pružinky - vyměnil jsem je protože o těch původních je známo že stojí za prd co se týče kvality. Jenže ty nové pružinky jsou neznatelně silnější, takže dřív tahají trysku a to to dělalo. Bohužel to, že ty původní jsou nevalné kvality se mi potvrdilo hned při jejich sundavání - jedna praskla. Takže to tam teď mám tak, že mám jednu novou pružinku, a jednu starou. Funguje to bezvadně

ale už mám na cestě nějaký nový, který jsou dělaný přímo na tenhle problém co jsem měl já.
Už jsem s tím byl i hrát, výborný, ta kadence je prostě skvělá

má to myslím 28 kuliček za vteřinu

v reálu to je tak, že když máš dávku, tak máčkneš abys vystřelil jednu a vyletí jich tak 5
Mám to teď v úplném základu, jen ten power up tlumič a střílím z toho BLS 0.36 na NUPROL plynu, zvládlo by to i těžší. Dolet je super, samozřejmě je vidět, že to nemá takovou rychlost jako G28. A pak samozřejmě přesnost, ta u tohohle typu zbraně taková není, už jen kvuli držení zbraně. Nicméně to jsem od toho ani nečekal. Fakt mě to baví jak to střílí