Začíná to být docela srdcovka, takže pěkně do mé zbírky kvérů, nebudete to primárka. Budu ji brát na menší akce, kde se tolik nestřílí, spíše průzkum, a lechké nástřely.... na velké akce to není kvůli častému přebíjení. Ale zase to nehodlám vytáhnout jednou za rok a to ještě když je svátek...
O tom GP jsem si myslel že to tak nějak bude, tělo hezké, ale vnitřek bída.... tím tedy to vypadá asi na VFC.
Ale zase když už si chci koupit takový kvér, tak chci aby to už v základu jelo dobře, i třeba s průměrným výkonem, ale fungovalo to bez nějakých velkých problémů. Časem možná upgrade, podle toho jak by mi celkový základ vyhovoval. Jak by jste celkově charakterizovali tuto značku? Žádné zkušenosti sní nemám, co jsem četl tady na foru o jejch zbraních, tak pocity jsou docela spíšené. Asi to možná bdue na větší diskuzi.
Co se týče financí, tak mám stály příjem, takže to mi tolik problém nedělá. Ale abych do toho narval 20 - 30 táců tak to zase ne.
Co se týče konverze, už mě napadlo, ale spíše už chci mod1, (toho třeba dělá právě to VFC). Ale jak píšeš Davide, problém sehant předpažbí za slušné peníze je problém. Proto raději koupím už přímo kvér. než zbraň + další finanace na kit.
Každopádně jsem rád že jste mi dali nějakou zpětnou vazbu, budu rád za pěknou diskuzi.