Re: VFC M4

bendercz píše:Uf to jsem si zase vyslechl :D

Takže mi to nedalo, vzal jsem to teď po práci na měřák, povolil jsem Npas a boom 131 m/s propylen 0,40g. A ten hop mi nedal proč nefunguje, protože podle mě musí fungovat, tak jsem kroutil a šteloval a lítáto zase perfektně, nevim proč to zlobilo předtím. Jediný co jsem kouknul bylo, že ML Deception 70° má ty otřepy na levé straně, takže je tam milimetrovej tah do leva, takže stejně gumičku vyměnim.

Tak já už nevim :D mě to nedá zejtra a tu A+ gumku tam dám ale nebudu mít kde zkoušet takže na akci pojedu na blind :D uvidíme :D
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Ano dořešil jsi všechno úplně stejně že jsi třebas na originál hlaveň s úzkým hopem WE nacpal ML hopgumu a nebo A+.Tu zbraň jsi minimálně o třetinu degradoval oproti tomu jak by mohla chodit kdyby tam byly věci který tam patřej.Já beru že někdo neví,ale ty to kurva víš a tvrdošíjně tam pereš co ti přijde pod ruku. :(

Tohle by měla bejt ta baxová hopguma co jsem slíbil poslat odkaz:
http://shop.ehobbyasia.com/falcon-doubl ... egree.html

No mě to taky nebaví přispívat.Páč je tady mračno lidí co se jen vezou.

Beeps,vymyslel jsem nenásilný řešení pro gumu A+ a tuhle komoru s tím přítlačným blbincem pro VFC.Ještě zjisti jestli A+ open bolt hopguma tam jde nebo běžná pro pistole,případně ta s kroužkem.Tady bude lepší 2generace ne 1. Hodim to sem nějak přes víkend,teď už zase musim makat pro stát ;)

Zkus tu kombinaci co mám v G28, Autobot 75 a maple leaf hlaveň, na tom jejich hopu to jde fajn. Zkoušel jsem i všechny ostatní ML gumičky, i A+ a tohle jediný fakt funguje.
KWA MP9A1

veteran píše:Ano dořešil jsi všechno úplně stejně že jsi třebas na originál hlaveň s úzkým hopem WE nacpal ML hopgumu a nebo A+.Tu zbraň jsi minimálně o třetinu degradoval oproti tomu jak by mohla chodit kdyby tam byly věci který tam patřej.Já beru že někdo neví,ale ty to kurva víš a tvrdošíjně tam pereš co ti přijde pod ruku. :(

Tohle by měla bejt ta baxová hopguma co jsem slíbil poslat odkaz:
http://shop.ehobbyasia.com/falcon-doubl ... egree.html

No mě to taky nebaví přispívat.Páč je tady mračno lidí co se jen vezou.

Beeps,vymyslel jsem nenásilný řešení pro gumu A+ a tuhle komoru s tím přítlačným blbincem pro VFC.Ještě zjisti jestli A+ open bolt hopguma tam jde nebo běžná pro pistole,případně ta s kroužkem.Tady bude lepší 2generace ne 1. Hodim to sem nějak přes víkend,teď už zase musim makat pro stát ;)

Objednával sem jí z airsoftpro, měla by to bejt asi ta běžná, ale generace nepoznám, protože tyhle gumky použiju poprvý :D akorát ta gumka nejni skladem, to je škoda..

spitfire píše:Zkus tu kombinaci co mám v G28, Autobot 75 a maple leaf hlaveň, na tom jejich hopu to jde fajn. Zkoušel jsem i všechny ostatní ML gumičky, i A+ a tohle jediný fakt funguje.

No nevím nevím už sem u týhle m4 na ML gumky zanevřel.. uvidím jak mi půjde ta A+ a kdyžtak budu koumat dál..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Jestli je to Bax a je to tak jak to Beeps popisoval gumky ML tam chodit nikdy nebudou jak by mohly a měly. Z funkce je to úplně jasný.A jestli taky tam a nebo někde jinde u jiný zbraně je zase něco jinýho :( a možný to je...... A+ hopgumu 2 generace poznáš tak,že je bez křidýlka na straně a má jako uvnitř to W nebo obrácený M Open bolt je pro WE-nevim zda vleze tryska od VFC a nebo běžná pistolová,případně ta s kroužkem pro open bolt,ale tu nedávám rád,kroužek padá a lepit ho tam nechci,to je prasárna. Kroužek se dává na trysku,ne na hopgumu jako je u makaronů,bacha na to.
Vezmeš tu hopgumu A+ co tam pasuje a nasadíš ji na hlaveň.Pak vyndáš to přítlačný ramínko a zkusmo budeš jako hopovat jen v ruce na tom.A koukej kde z boků tlačí ta konkáva na gumu a jestli ji deformuje,to by bylo špatně.Pokud ne je to ready obal teflonkou ještě jednou vyzkoušej v obou půlkách hopkomory a šup s tím dovnitř.Pokud tam dochází k deformaci-že na to ta konkáva tlačí jak by správně asi měla na ty boční bobánky u originálu,tak vezmeš hopgumu a z boku ji opiluješ jehlákem.aby ses vyhnul těm tlačidlům na hopgumu,musí to jít bez deformací z boku na hopgumu,pak to obal zase teflonkou,znova vyzkoušej v obou půlkách a mělo by to pak bej dobrý a k tlačení bude docházet je ze shora jako u běžných horních hopů.Ale tlačidlo musí tlačit na ten boban v hopgumě,to je taky důležitý.Lze pak na tlačidlo v podobě ohnutýho plíšku přes tlačidlo připevnit-nasunout svůj lastní boban aby tlačil tam kde má a máš to z krku doufám.Tak zlom vaz a dej vědět chlape. :) Nepiluj to přítlačný ramínko,je možný že ML začne dělat komponenty pro VFC a pak by to bylo nevratný a sFlathopem na tomhle by to byla pecka gun.
Hopgumy A+ mám doma všechny druhy když tak.

Od toho se všechno odvíjí.Když je tam jinej hop musí tam přijít něco jinýho co tam správně patří.Ono to samo nějak splácat jde vždycky a bude to "nějak" střílet a někdy i uspokojivě vzhledem k daným možnostem.Ale když pak nandáš součástky co tam správně maj bejt a nejsou zmršený,tak je to rozdíl jak prase oproti těm "vychytávkám" co se s nima ještě pěkně nazlobíš.

Beeps,jestli na místo jehláku vezmeš brusku....bude to samo lepší-jako povrchově,žádnej odrb atd,ale dej velkej pozor!!!! jestli to tu gumu sežere,tak ti to může taky pěkně namlátit i kotouček se může roztrhnout jestli půjde o stojanovou brusku.Lepší ta maličká modelářská. Gumku nasadíš napevno na nějakej trn a upneš do svěráčku, pak velice opatrně a jemně odbrousíš.Furt koukej jestli se guma nesvlíká z trnu,budeš must i přidržovat,najednou to udělá,bzzm a je to v prdeli.Jde to ubrousit i v ruce a to obzvláště opatrně.Prsty už ti nenarostou jako ještěrce ocas. :!:

bendercz píše:Ja myslim, ze vsechny zbrane we jsem doresil, nevim kde se porad berou tyhle reci. No ale to je jedno, uz me to nejak neba sem prizpivat.

Honzo, nepropadej skepsi, myslim, že to jen blbě chápeš. Ono je třeba si při "fidlání s flintičkama" uvědomit jedno, že i když ML díly - resp.hopgumy jsou v současný době asi to nejlepší, co je k dostání, tak to (bohužel) nemusí být to nejlepší pro všechny pušky / pistole. Jelikož v momentě, kdy nešlape (a nebo ani neni možnost ho použít) správně přítlak (ať už Omega nebo I, F key), tak jsou v háji.

Já sám jsem se tímhle způsobem spálil u M14tek, i když ze začátku lítala na Autobotu (kterým jsem nahradil původní Diamond) dobře, tak opotřebením (tenkrát jsem si myslel, že "sednutím") šla do háje a začla mi dělat něco hodně podobnýho tomuhle VFC (přítlak totiž nešlo dát a ramínko u ní tlačilo jen v bodě, ne na ploše). To, že nefunguje správně díky přítlaku mi došlo, ale proč reálně...to jsme s Vetem rozklíčovali až během pár slezin při "brainstormingu" ;-)
Sgt Martin "Hootch" Bouda
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995