To,že to lítá do jednoho místa je furt lepší než když to lítá "jak chce" a lítá to do jednoho místa proto,že to je kousek na křivo,či výstupek je křivej ,otřep na pravý straně hrbolu gumičky apod....napadlo mě ještě....někdo tu psal,že má taky VFC nebo něco z toho a že dostal snad trysku z první generace když je už na světě druhá generace....tak to by mohlo být ty odlišnosti ve vnitřnostech jedný každý zbraně.Prostě co jim přišlo pod ruku,to tam dali.Tohle je hodně nepříjemný dostat zbraň na přelomu splácanou z různých dílů.Nevíš co tam dát páč každej druhej to má jiný a sedí tam něco úplně jinýho než ostatním a všichni mají pravdu když to nakonec naučej střílet,akorát ty koukáš jak puk,páč máš zase něco úplně jinýho...za tohle bych jim dal přes držku v těch montovnách.
Ještě než jsem usnul jsem přemejšlel nad tím hopem...pokud by se to uložení pro ten blbinec co tlačí na gumičku a má tu "konkávu" ubrousilo směrem nahoru,tak by pak ten přítlačnej blbinec byl jakoby trošku plovoucí a šel by přitlačit na hopgumu-jako dolů na hopgumu. Bylo by to sice dost citlivý,páč nevíš kdy se opře-nevidíš na to a začne to zase tlačit jen na jednom místě ve předu,což je nežádoucí.Ale stačilo by ten přítlak změnit na tom štelovacím sráči jako na pevno,aby se přítlačnej blbinec neotáčel směrem dolů jen ve předu,ale jak celek se sunul dolů,páč jinam by tak nemohl když tam nebude páka..A bylo by ,páč když jsem si zvětšil tu fotku od Honzy,tak konkáva by mohla fungovat.Teda mám jen takovcou představu,páč jsem to neměl v ruce-Já vůbec netušim jak to mohli takhle nakurvit a funkci zničit.To musel dělat nějakej smyslově postiženej,páš zcela logicky každýho hned napadne když vidí konkávu,že je tam FLATHOP.

a on tam vlastně není...hned bych jednu tomu syčákovi co to tam dal vlepil a poslal ho znova do základky aby se naučil líp fyziku.
No 60 stupňů je málo,aspoň 70 A+ tuším nemá odstupňopváno,ale je super a jsou kousek rozdíly. Čím tvrdší tím líp pro vyšší rychlosti a nižšímu opotřebení hopgumy. A Dal bych raději 1 generaci než druhou. To je vlastně další věc co souhlasí.1 generace má jen jeden výstupek a křidýlko. 2 generace má 2 výstupky bez křidýlka.2generace je sice líp obalitelná teflonkou a kousek přesnější,ale 1 generace lítá dál a je schopná vyšších rychlostí,což odporuje tomu co tam na tom FB melou.Je to stejný s hrbolkama jak na A+ gumce tak na makaronu či monsteru nebo na jiných gumkách 2 výstupky je pro pomalejší střelu s vyšší přesností a jeden výstupek pro vyšší rychlost s menší přesností,samo že na obě gumky můžeš dát jak velkej výkon tak malej,ale s jedním výstupkem to prostě vždycky bude střílet dál a rychlejc. Ať je to co je to za gumu.Pošlete tam ty kluky taky zpátky do školy co jsou na tom FB

hlavně ať nelezou sem,nechci se zbláznit.