Koukal jsem na ten obrázek-ty fotky cos poslal a tam je to jasně vidět. Otáčí se ta kravina co tlačí na hopgumu jen v tý díře a tím se to naklápí a tlačí to jen nahoře-nebo ve předu,případně vzadu,ale ne po celým. Takhle to nemůže fungovat.MUSÍ,zakonitě musí jít celá ta blbost na rovno přímo na gumu. Nesmí se to naklápět jako páka,ale tlačit jako celek.Buď nevědí jak má tenhle typ hopu fungovat,nebo to není flat,nebo je to jejich pokus jak to obejít-nelze tímto pákovým stylem a nebo se na to vyprdli,páč je to levnější řešení.Já to měl za vyřízenou věc,když jsi to prohodil a řek že dobrý.Jsi už dost velkej mazák abys to poznal.Ale jak si Beeps stěžoval a zoufale stěžoval+ ještě Jindra a ty jsi to zpočátku taky nemohl vychytat a podle všeho to vypadá že nevychytal do teď,že to drží jen hopguma s omotem a že to vypadá na to samý co A+ guma na WE orígo hlavni,připadně ML guma na WE origo hlavni a váha 0,45g je fakt už hodně bys to naučil lítat slušně,začal jsem to studovat líp,co to tam asi tak dělá a dělat má a nedělá jak dělat má.
Tam je jediná šance ještě,že ten blbinec co tlačí na ten druhej blbinec co na fotce není,je podsunutej,nebo nadsunutej na ten blbinec co vidět je a tlačí to pak jako lis na nerovnorameným rameni....pak by tam na tom blbinci co vidět je,ale nemusela bejt ta konkáva,páč tenhle blbinec co je na fotce vidět, nikdy nemůže rovně být nasunutej na gumičku shora rovnoměrně po celým,jen otočně vpředu či vzadu.To je ten zakopanej pes.Tudíž by ten blbinec co není vidět měl bejt nadsunutej.A to mi přijde jako zbytečně složitý,pracný a drahý.Tak to nejspíš bylo myšleno jinak,ale nedoděláno a následující dodělávka bezmyšlenkovitá.Navíc ta konkáva to na tom otočným válečku stejně nepustí dolů.....to vypadá spíše jako tensioner-nepovedenej tensioner.
Kdybys tu fotku neposlal,věděl bych hovno.Vlastně každej by věděl hovno.Ještě žes to poslal.Jinak tady melem prázdnou slámu doteď.Fakt že na 100% to nechci tvrdit, páč ukázaná platí,nikdy jsem to neviděl na vlastní bulvy,ale všechno dle fotek tomu nasvědčuje.