Re: CG/VFC FNX-45

nevim jestli tam padne na vfc,ale pokud tam das i hlaven ML tak musi. Evidentne to tam paslo i Sadrovi 17 kdyz to tam ma. Je tam asi sirokej hop proto volil klic I ale musel popilovat pac je tam jinej hopovej plech. Tot asi cely.

Daimond jsou hopgumx monster starsi nez makaron ale taky flathop. U me vyhravs makaron,nekdo preferuje monster gumy. To uz je na kazdym jednom z nas kterou da. Jestli je vfc taky sirokej hop tak to tam pujde bez pilovani,melo by.

Ahoj , RMR mám na ceste akurát , už je na Slovensku , len dúfam že mi to nezhabú colníci. Z WGC by mi mal prísť zajtra balík s lištou na RMR a s ML kľúčom, koliecko a gumu už mám doma , tá bola na Morrise. Zajtra to rovno poskladám a dám info. Nakoniec som bral Autobot 60 a hlaveň nechávam pôvodnú.
GHK-AK 105
VFC FNX-45

No treba ten mount. Hlavne si daj pozor aby si nekúpil mount od Asura Dynamics - ten nepasuje. Treba kúpiť Azimuth alebo Ace1-Arms. Ja mám z WGC na ceste ten Azimuth, tak podám echo. Ono neviem prečo to neurobili od výroby tak, že by sa tam rovno dal osadiť ten kolim, bez dalších mountov. Holt, asi biznis.
GHK-AK 105
VFC FNX-45

Tak povedlo se. Musel jsem v prace rezat sroubky, ale sedi to. Jeste se zeptam takova zacatecnicka otazka. Dlouho jsem BB housing nerozebiral. Ty srouby jdou do tela zaveru a je tam hodne mista. Jak hluboko je muzu nechat aby to nicemu nevadilo?
Only in death does duty end.