Re: VFC M4

Koukni na ty obrázky od Honzy. Ta půlka komory je tam vidět asi ten "omega váleček"co tlačí na gumku-ta černá blbost....podle všeho co teda vidím,to tlačí blbě pro flathop. Konkávu to asi má,ale na tom "válečku" se to otáčí uvnitř a tím se taky tlačí jen na předek-díra v komoře co je na předku tomu nasvědčuje.A to je špatně,musí to jít dolů po celý ploše.Třeba je to jinak,ale vypadá to že to není pro flathop. Dalo by se vypodložit vzadu a pak taky na tom válečku-v uložení válečku a po stlačení by se to spíše jako narovnalo a mohlo by to fungovat.Jako udělat "předpětí" tomu hopu.Pak bych to viděl dobře. Trošku by to asi práci dalo určit kolik kde vypodložím,ale mělo by to pak chodit. Dle obrázku to evidentně tlačí jen vepředu a tím to degraduje flathop a nejspíš i ten hop co je tam v originále.Proto to jde blbě štelit-furt nic nic a pak frc a je to do nebes. A pak je tam vidět nějaká pružina,ta nevím na co je.On by pomohl asi i omot-dobrej omot,ale je to jen dočasně než se teflonka vymačká.Jestli to funguje tak,jak je to vidět na fotkách tak je to pro flathop nevhodný a jestli to vyrobili jako flathop,tak nevědí jak to má správně flathop fungovat.U flathopu tohohle uspořádání je zapotřebí tlačit přímo na to uložení "omega válečku"-na to kulatý co se točí v komoře a ne na předek nebo jen zadek,dolů to musí celý.Kdybych to měl v ruce a viděl to,tak ti řeknu přesně co to chce.Takhle je to jen dohad.

Tak sem zase o něco moudřejší, ale zkusil sem tam dát základní gumku a dělá to furt to samí.. máš pravdu váleček tlačí na ty ML gumky moc vepředu, ale ta základní má to místo na ten váleček trošku posunutej takže to tlačí na celou plochu. ale když sem koukal na ML gumky tak jsou uvnitř před tím trojúhelníkem v tom tvrdíšm místě trošku rejplí tak jestli náhodou nějak špatně nedosedá tryska.. PS: ta pružinka tam je aby se ti vracel ten přítlačnej zobáček, když povoluješ hop
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Ještě sem zkusil dát všechno základ a půl hodiny šteloval hop a když už to vypadalo že to bude lítat rovně tak sem párkrát vystřelil za sebou a hele zase to lítá nahoru, tak já už nevim.. nemám na to nervy, všechno s 0,4g BLS
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Jindra si taky pořídil M4 od VFC a měl úplně stejný problémy. Ten hop je opravdu nic moc, člověk si s tím musí dát práci. Já jsem to nedokázal o víkendu naštelovat s naprost stejným setupem jako máš ty ( nepsal si mi na Facebooku? ), tak jsem si řek, buď koupim tvrdší gumu nebo těžší koule. Protože v práci máme slušnej fofr a na rozebírání zbraně nebyl čas, tak jsem koupil 0,45g a 0,50g kuličky. A jel jsem na sobotní akci na blind. A světe div se lítalo to moc hezky, zmizely ty blbosti co si popisoval. Jindrovi to nešlo naštelovat, tak jsme u auta vyzkoušeli jak to lítá a on používal 0,40g, tak jsem mu dal zásobník s mýma 0,45 a boom říkal že super. Takže já si myslím, že ta zbraň je moc silná na to co jsme tam dali. Takže buď to uškrtit pořádně npasem nebo tam dát jinou gumu. Na základní mi to nešlo vůbec. S tím deception 70°to mám úplně povolené.

Ještě mě napadá vyndat VFC přítlak a dát tam omega přítlak co je na ML gumy.
Only in death does duty end.

Určitě psal :) tak já zkusim teda ještě 0,45 a jaký používáš? ještě jednou zkusim zbraň rozebrat a dám tam deception a ml hlaveň mám tu nějaký 0,45 PBS kule tak to průbnu..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Dal sem tam tu deception a ml hlaveň a začal sem teda s povolenym hopem s 0,45g vůbec to nehopovalo tak sem to přitahoval a zase dvě rány ušly a pak to zase začlo lítat totálně nahoru.. hoši já nevim jestli sem debil já, nebo ta zbraň :D
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Uber kousek na Npas. Stahni teflonkou a zkusil bych tu myslenku na pritlak Ml. Jen co zvolit za model. A taky kterej by pasoval presne. Potreboval bych videt ten blbinec co tlaci na gumku,tak dle toho a nebo zhotovit vlastni konkavu treba z plisku nebo podobne jen pro posuv dolu. Flat hop je hodne citlivej tak treba proto to jde blbe stelit. Staci kousek vic a je to v prdeli. Proto se dodavaj ty kolecka k pistolim aby se to trefilo. Omega valecek je jinej system primo na to vhodnej od we. Jako pro we co maj tu paku s pouhym valeckem. I kdyz je to taky citlivejsi vic nez bezny hopy.

Urcite ty ne. Delalo to vic lidem. Prijdem na to. Ja budu mit cas az o vikendu a pokud mi to strili dobre s tema 45tkama tak jak si myslim z akce tak vam nepomuzu :) . Pohraj si hlavne s tim npasem. Ja ho mam ubranej i na ty 45tky. Vem si ze ta zbran je dodavana na vykon 1.44J z tovarny. To je asi (z hlavy) 90 m/s na 40tkach. Ten npas ma hrozne poloh a stelovat a zkouset muzes hodiny.
Only in death does duty end.

To jste mě moc nepotěšili :D chtěl bych to doladit do pátku protože v sobotu jedem na akci a prostě to musí jít jinak nevim :D objednal sem ještě 80 gumku a ten omega ml přítlak a uvidíme. Takže to dorazí tak ve čtvrtek a to budu mít co dělat. Ještě se ozvu :) ještě teda jsem měnil předpažbí na keymod i když to asi s tim nemá žádný dočinění :D
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Si připadám jak u blbejch. Kdo vám bude řikat že máte v hlavě nasráno až tu nebudu?Proč nezačnete přemejšlet konečně? Je nad slunce jasný,že tahle zbraň nemá a ani zatím nemůže mít flathop. Dokud na to ML nezačne dělat komponenty a nebo si nějak nepomůžete sami,bude stále patřit někam do 19století. Je sice fajn že to střílí i v zimě,ale v létě bych se bál i ve strážní službě,aby mi nenařezal kluk s pistolkou co má flat. Veterán není všelék na kvéry a nebude pak kdo by vám poradil když nezačnete přemejšlet hlavou.

Beeps,neposlouchej ty nesmysly.Nikdy to nebude chodit jak by mělo když tam budeš cpát ty gumy ML co uměj flathop .Ani omega váleček s tím nebude chodit.Zvol běžnej hop,nejlíp asi hopgumu A+ a nebo PDI,případně tu která bude pasovat pro ten přítlak co maj tak blbě vyřešenej. Hlaveň můžeš nechat ML a nebo dej originál.Bude to chodit. Pokud vše zapadne kam má.Dokud nebudou komponenty ML pro VFC,tak tam nic s flatu necpi.Je smůla že jsi koupil zrovna tohle. Ale jsi začátečník,tak se to dá pochopit.
Zbraň kde nemohu mít flat hop je úplně na hovno.Takovou bych nekupoval.

Nejhorší je,si nepřiznat chybu a tvrdošíjně cpát věci co si spolu nerozumí do nějaký zbraně co na to není připravená.Tak se Honzo už probuď. Řešit to vahou kule,je velká kravina.Když už nejde ani 0,4g,tak dlažkou to jasně půjde,když dlažku hodíš rovně,půjde rovně......Zbraň by správně měla střílet jak 0,28g,tak i 0,4g a to i s nahopováním na žádanou přesnost. S tím,že mohu jak na 0,3g tak na třebas i 0,5g nastavit výkon se stejnou,nebo velmi podobnou přesností. A to prostě na týhle zbrani zatím nejde,páč tam sereš ty flathopový blbiny,který na sebe nepasujou.Nikdy to nebude chodit jak by mohlo.Co jsem ti vždycky řikal? ....."je důležitý pochopit princip toho co to má dělat a jak to dělá,pak už je to brnkačka...."
Rozdíl mezi obyčejným hopem a flathopem je propastnej,ale nevím jestli jsi to Honzo někdy viděl.I WEčko co jsi měl bylo degradovaný. :( Ty Honzo totiž nemáš kuli vystřelenou,ale vyraženou a to je setsakra rozdíl.
Je mi z toho smutno.Leta se snažím pomoct v samostatným myšlení a je to čím dál tím horší. Jako pedagog jsem někde musel selhat. :(