Re: VFC (umarex) G28/HK417

Snažil jsem se to odlehčit. Já tam dávám puskohled aby byl reálný a k tomu i ten aimpoint a montáž. Cely to má určitě prez kilo. Puskohled má dle výrobce 700 g, montáž pocitově podobná, aimpoint a jeho montáž tak 200. Tedy cely komplet optik má cca 1,5 kg.
KWA MP9A1

Jak s tím nejde mířit dýl? Se ti rozklepe cíl?mířidla,zamlží se to ? :o prostě zamíříš a vystřelíš.Jestli je blízko na dlouhou,uděláš výměnu za krátkou.To přímo zboňuju ty výměny,je to zhruba jedinej dril kterej použiješ jinak je většina drilu k hovnu. Navíc puška je moc pěkná-výhružná,tak ti tam jen tak nikdo sám od sebe raději nevleze. :)

veteran píše:Jak s tím nejde mířit dýl? Se ti rozklepe cíl?mířidla,zamlží se to ? :o prostě zamíříš a vystřelíš.Jestli je blízko na dlouhou,uděláš výměnu za krátkou.To přímo zboňuju ty výměny,je to zhruba jedinej dril kterej použiješ jinak je většina drilu k hovnu. Navíc puška je moc pěkná-výhružná,tak ti tam jen tak nikdo sám od sebe raději nevleze. :)

Neudržím pušku :D déle v té jedné poloze.
KWA MP9A1

Sadra17 píše:umi to všechno co má, ale v porovnání s ostatníma to nejni až taková pecka jak se to tváří tim bych to uzavřel

Já ti nevím, ale mě přijde přesnost lepší než u velké většiny zbraní, a s tím že ještě nemám ani npas naplno, a když jsem to naposledy měl na chornu s propylenem, tak 140 m/s s 0.4 je taky víc než dost... to teda nevím co si představuješ víc.

Pravda teď přesnost pokulhává - laboruju furt s gumičkou.
KWA MP9A1

:D :lol: tak na to mám 2 rady. Buď budeš papat víc polívčičky a nebo zaměníš zbraň. No měl bych držet hubu...včera jsem namontoval na M4ku podvěs a jako že to snad ještě dám...no nějak moc to asi už nedám taky mě už síly opouštěj,ale tak já jsem stařec oproti tobě. :) Trénovat víc "křídla" např. vis na kruzích rozpažmo vodorovně a pak budeš držet i kulomet třeba 10min v kuse a nic to z tebou neudělá. Takovýho jsme měli kulometčíka-když se objevila hlaveň ve futrech, čekal tak dlouho dokud se neobjevili i prstíky na předpažbí a pak spustil :lol: nesmírně se tím bavil :lol:

veteran píše::D :lol: tak na to mám 2 rady. Buď budeš papat víc polívčičky a nebo zaměníš zbraň. No měl bych držet hubu...včera jsem namontoval na M4ku podvěs a jako že to snad ještě dám...no nějak moc to asi už nedám taky mě už síly opouštěj,ale tak já jsem stařec oproti tobě. :) Trénovat víc "křídla" např. vis na kruzích rozpažmo vodorovně a pak budeš držet i kulomet třeba 10min v kuse a nic to z tebou neudělá. Takovýho jsme měli kulometčíka-když se objevila hlaveň ve futrech, čekal tak dlouho dokud se neobjevili i prstíky na předpažbí a pak spustil :lol: nesmírně se tím bavil :lol:

Spíš ta první rada :D :lol:

Ono né že bych zbraň neudržel, ale spíš je nepříjemný několik minut mířit na futra, než někdo vykoukne. Polevit nesmíš, jinak je po tobě. Máme s parťákem takovou místnost, kam zalezeme, a je vyhráno. Minule jsme takhle dali dali z 25 lidí co bylo proti 19, z toho já 17 a parťák 2 :D ale on měl manuální pušku zrovna, takže i tak super výkon. Zbytek nepřátel řekl že na to kašle :D
KWA MP9A1

Ono bez treninku je tezka i 4kg zbran v ready poloze. Zkousel jsem takhle jit v lese se psem porad se zbrani nahore. Nekoukal jsem pres miridla abych neztratil rozhled a periferni videni a to je trenink prisernej :)
Only in death does duty end.