Re: CG/VFC FNX-45

Kdepak. Zpracovani, funkce, strelba super, ale byla jeta vic nez jsem si myslel z vnejsku, ale hlavne...nenasel jsem v ni dusi, proste v ruce takova nijaka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sgt Martin "Hootch" Bouda
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995

Nazdar ,
Tak som si teda zaobstaral FNXko aj ja. :)
V recenziách sa ľudia sťažovali na hopup a moc sa nemýlili. Trochu zvláštne zanáša to BB a príde mi aj celkom Rozptyl vysoký. Chcel by som tam dať CrazyJet hlaveň od ML a ML gumičku , no akurát rozmýšľam ktorú presne. Z oficiálnych informácií mi vychádza 50 - teda do 110m/s uvádzajú vhodnú tuto. A taktiež neviem či skôr ťahať na ten dostrel s autobotom alebo dávať skôr Deceptikon. Primárne som chcel ísť do Deceptikonu ale stretol som sa s názormi , že autobot.
Vďaka ta rady !
GHK-AK 105
VFC FNX-45

Práve preto potrebujem s tou tvrdosťou poradiť. No ono nemám vôbec skúsenosti a neviem ako moc klesá presnosť na tom autobote. Na CQB sa človeku skôr hodí ten Deceptikon , no zas neviem na akú vzdialenosť možem s tou gumou ísť, keďže hrávam aj OSB. Na druhej strane ten autobot si nemyslím ze bude mat zle výsledky na povedzme 30m niekde v baráku. Bohužiaľ nemal som ani jednu tu gumu v zbrani, preto mám (take priblblé :D) otázky.
GHK-AK 105
VFC FNX-45

Jestli to tam pásne a střílíš od 0,3g a víc dej rozhodně 60ku Deception. 50 je měkká a trhá se jako od trysky.Střílí pomalu a málo.Budeš střílet zhruba od 30m po 60 úplně rovně když to dobře našteluješ. Jde o ten plech,jestli to nepůjde moc nahoru,to bys musel ohybat.Ale mám to jen ze zbraní WE a marui-převážně glock.Tam to chodí jak brus.Tady nevim u VFC.Je to přece jen jinej system a může to být jinak.

Ohledně rozdílu přesnosti tam žádnej nevidím.Obě gumy jsou přesný dostatečně,jak autobot,tak deception.Obzváště na 30m to trefíš hlavu s přehledem. Na 50m chlapa na 80m dveře a nenadřeš se. Ale já střílím od 0,32g vejš-spíše už jen 0,4g tak to může bejt taky jiný.

Pozrel som kopec recenzií a hovoril v jednej, že to je typický Marui (VSR-10) kompatibilné, ale každopádné tie diely budú iné a nemusí to úplne sedieť že, tak isto neviem teda drobné rozdiely.
Tak teda deceptikon podľa teba áno?? Ono dostrel to tých 60m má, akurát je to rozhádzané pomerne, to bol aj primárny nápad u mňa preto ísť do Deceptikonu.
Ja používam do pištole 30, niekedy som aj 36, ale to mi bolo ľúto strkať do pištole :D . Akurát na vačších OSB akciách asi budem dávať tie. Možno tie 32 keď tak, kto ich vyrába? :)
Vďaka vet za odpoveď.
GHK-AK 105
VFC FNX-45

U nas to je treba znacka BLS. Ono nekdy je lepsi to sam vyzkouset nez se spolehat na zkusenost ostatnich. Kazdemu funguje neco a jinak. Nemame stejne zbrane a i pak kazdy kus se muze chovat jinak. Pokud ti neva dat vic penez tak kup obe gumicky a uvidis. Nebo spis kup tu jednu na presnost a pokud ti nebude vyhovovat kup tu druhou.
Only in death does duty end.

Nevedel som, že BLS robia aj 32, myslel som, že 30, 36 atď.. Jasné, každá zbraň je špecifická, ale pre radu si sem chodím nech aspoň mám predstavu, lebo bohužiaľ nemám na rozhadzovanie peňazí aby som skúšal štýlom pokus-omyl. Ja tam teda skúsim tú Deceptikon 60 keď trochu stúpnu teploty, nech to môžem aj poriadne odskúšať.

GHK-AK 105
VFC FNX-45