Re: VFC (umarex) G28/HK417

No já mám zkušenost takovou, že jakmile jednou něco funguje, a člověk se v tom hrabe, tak se to nevyplatí, protože tam většinou něco zmrví a musí udělat dvakrát tolik práce aby to fungovalo. Tentokrát to ale šlo nějak podezřele snadno, vše sedlo a vše funguje. Čekám že v tom bude nějakej háček. :D
KWA MP9A1

:D právě, on makaron ze začátku funguje tak 500-1000ran a pak to najednou začne dělat kraviny.Jako když je tam něco špatně. Zatím u mě když to tam padlo a bylo všechno správně,tak to střílelo super hnedka a furt pryč.Testy jsou bezva,ale stojí to hrozně plynu.

:) Jo co jsem to montoval na glocky a MP5ku tak jeden celej propylen a jeden celej protech,je to v čudu aniž mrkneš.A celkem teda nic moc že by sis zastřílel.Na akci dám někdy půl lahve plynu,možná ani ne a je to perfektní užívárna.

Víš že já na akci vystřílím prd, takže na akce mi lahev vydrží pul roku i když chodím každou sobotu většinou :D ale to testování, to je na plyn náročný. A samozřejmě to chce vždy zkoušet v "bojovým" nastavení, tedy propylen...
KWA MP9A1

V létě používám jen protech,přijde mi to zbytečný dávat propylen když je vedro střílí to taky dobře.Mě vydržej tak 2lahve propylenu a 2lahve protechu na rok při akcích.Jenže furt testuju a to se to sakra prodraží. :) Vono když je přes 30C taky už se mi zdá střílet propylenem dost nebezpečný.To jsou děsný šlupky. A některý zbraně už to ani neuklepnou.Když byly ty vedra přes 40C tak mi KSC neuklep ani protech. :(

Včera jsem byl hrát ráno, a když jsem přijel do prostoru tak mi auto ukazovalo -9. Měl jsem tam už tu novou gumičku ( autobot 75) a hopovalo to už krásně. Ale je vidět že to není zajetý, měl jsem stejný problém jako předtím u decepticons, že pár ran ze zásobníku šlo divně - moc nahoru nebo dolu. Tedy jí zbývá ještě zajet.
KWA MP9A1

Tohle je takový divný vždycky když je zima. Bál bych se dělat nějaký závěry. Na glocku jsem byl spokojenej v minus 4 a v plus 7 už mi lítali 0,32g moc nahoru a nešlo ubrat-hop na 0. Musel jsem dát nakonec 0,4g aby to bylo ok,ale zase, nebudu z toho zatím dělat nějaký závěry, všechno pak může bejt v normálním počasí jinak. Možná zkusit na vzduchu.....ale gumka je taky jinak tvrdá v létě i v zimě....orosení,atd,atd.

Přišlo mi HPA, takže hned se testovalo víc. Dával jsem tam cca těch 120 psi - odhad. Gumička teda byla Autobot 75, a výsledky... Lítá to mnohem dál, a s lepší trajektorií, ale menší přesnost. Jen teda to možná bude jiný s teplou gumičkou v létě a taky až se gumička zajede.
KWA MP9A1