Re: VFC M4

:lol: To se tak řiká Honzo,pružinku pod červíka,konstrukce je jiná....,zvolíš šroubek delší než je červík a dáš pružinku která nevleze do tý díry kde červík tlačí,přes hlavu šroubu pero nepřeleze,ale pružina se opře o okolní masu materiálu a pruží stejně a tím aretuje...přece nemůžu všecko vykládat polopaticky.To jsou návrhy,nevim jak to je tam udělaný.Lze přece udělat další průměr a jen někde a jen jinak hluboko,prostě stačí to vymyslet aby to makalo a netočilo se jak samo chce. Aretací je způsobů. můžeš vrtnout díru z boku a zaaretovat na tvrdo.řešení je fůry.Chce to na to koukat a myslet.

A v jednom příspěvku píšeš že je to nekonzistetní a v dalším že je to konzistetní...tak jak je to teda doopravdy? :( Každej den jinak? Jak se tomu zachce? To nevypadá na skvělej kvér.

Jojo zkousel jsem to Martine. Urcite bylo lepsi s hopovanim, ale pak to lita malo.

Vete FPS konzistentni je, ale hopovani konzistentni neni. V prekladu zabit s tim nekoho je problem. Lita to sice pres 100m ale ale . Musim byt ted dyl v praci tak nic nevyzkousim, ale snad vikend mi nejak pomuze. Zkusim zase nejaky testy i zase ubrat vykon a uvidime.

Jinak cervik si myslim ze by se hybat nemel, protoze na to cele tlaci doce silna pruzina a kdyz ho utahuju tak ma slusny odpor.

Jeste jak pise Martin. Minule na akci jsem to v lese steloval bez chrona a litalo mi to dobre, kdyz jsem uskrtil npas na tech 84ms na 0.4g vykon malinkej ale s dostrelem problem nebyl. Tak ja nevim. Zase je to malinko, ale slysel jsem takovy veci, ze vykon ti v urcitej moment nepomuze a ze pres 2.5J je to k nicemu.
Naposledy upravil(a) bendercz dne 22 bře 2017 06:38, celkem upraveno 1 x.
Only in death does duty end.

Podle mě je celý to ramínko co to tlačí je naprd, nějak to musí uskakovat, jinak mi neříkej že pod stejnym tlakem na gumku to bude lítat kam chce..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Pritom je to jisteny tou malinkatou pruzinkou a zveda se to v nabehu v tom druhem kusu z kovu. Ja netusim kde by to mohlo mit "vuli".

Zkousel sis hrat s npasem a ubrat vykon?

ubíral sem, měl sem to i dost uškrcený tak v půlce čtvrtky snad :D ale to je k ničemu to než by to k někomu na 50m doletělo tak stihne k tobě dojít a plesknout ti jí.. :) ale stejně to nelítalo přesně..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Skoda ze lidi na internetu nereknou ze jim to poradne nefunguje nebo to ani nepoznaj a kvuli tomu nejsou zadny informace. Zatim nejlip mi to fungovalo s 70 deception, ale ta mela ty otrepy z vyroby a litala trochu doleva. Tak ji upravim a zkusim ji dat znovu.

Jo tu GHK bych prave kvuli AEG hlavni nechtel. Prave captain america umi vsr. A myslim, ze delaji i iron mana pro AKcka. Jinak se pres facebook bavim s Jindrou a jsme z toho rozmrzely, kdyz to reknu slusne. Skoda ze nedokazu prijit na to proc to nefunguje abych to upravil.